KHF Prishtina (u18)

Qyteti Prishtinë
Shteti
Palestra Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Ekipi
Rezultatet
Statistikat
Ekipi
Lojtarët
Dasara Rustolli
Dasara Rustolli
Mosha 13
Shtetësia
Diarta Shala
Diarta Shala
Mosha 18
Shtetësia
Delfina Mustafa
Delfina Mustafa
Mosha 13
Shtetësia
Elena Avdullahu
Elena Avdullahu
Mosha 13
Shtetësia
Elza Sadiku
Elza Sadiku
Mosha 18
Shtetësia
Erza Aliu
Erza Aliu
Mosha 16
Shtetësia
Learta Kurteshi
Learta Kurteshi
Mosha 15
Shtetësia
Natyrë Arifi
Natyrë Arifi
Mosha 10
Shtetësia
Viola Imeri
Viola Imeri
Mosha 14
Shtetësia
Linda Sadiku
Linda Sadiku
Mosha 15
Shtetësia
Klea Ajvazi
Klea Ajvazi
Mosha 17
Shtetësia
Elona Hyseni
Elona Hyseni
Mosha 17
Shtetësia
Renea Kelani
Renea Kelani
Mosha 15
Shtetësia
Dineta Ahmeti
Dineta Ahmeti
Mosha 14
Shtetësia
Melika Kutllovci
Melika Kutllovci
Mosha -
Shtetësia
Pranvera Imeri
Pranvera Imeri
Mosha -
Shtetësia
Riona Rama
Riona Rama
Mosha 15
Shtetësia
Ermira Berisha
Ermira Berisha
Mosha 18
Shtetësia
Arona Krasniqi
Arona Krasniqi
Mosha 15
Shtetësia
Enea Ajvazi
Enea Ajvazi
Mosha 15
Shtetësia
Elsa Kongjeli
Elsa Kongjeli
Mosha 17
Shtetësia
Portierët
Shqiponja Imeri
Shqiponja Imeri
Mosha -
Shtetësia
Albina Pllana
Albina Pllana
Mosha 15
Shtetësia
Rezultatet
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 16 Prill 2022 16:00
Prishtina
48
48 14
Ulpiana
14
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 9 Prill 2022 15:30
Ferizaj
34
34 30
Prishtina
30
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 6 Prill 2022 13:00
Shqiponja
24
24 25
Prishtina
25
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Prill 2022 12:30
Prishtina
0
0 10
Drita
10
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 27 Mars 2022 16:00
Kastrioti
19
19 23
Prishtina
23
Ndeshjet e ardhëshme
Nuk ka për këtë sezonë. Provo një sezonë tjetër
Statistikat
Lojtarët
Emri N G KV 2" KK
Dasara Rustolli 1 0 0 0 0
Diarta Shala 10 44 2 4 0
Elena Avdullahu 7 0 0 0 0
Erza Aliu 12 0 0 0 0
Learta Kurteshi 8 8 1 0 0
Natyrë Arifi 20 0 1 0 0
Viola Imeri 18 0 0 0 0
Klea Ajvazi 20 67 7 16 1
Elona Hyseni 18 80 2 8 0
Renea Kelani 18 10 1 3 0
Dineta Ahmeti 16 1 0 0 0
Melika Kutllovci 9 2 0 0 0
Pranvera Imeri 13 2 0 1 0
Riona Rama 9 0 0 0 0
Ermira Berisha 21 134 4 8 0
Arona Krasniqi 20 110 5 11 0
Enea Ajvazi 21 28 2 6 0
Elsa Kongjelli 16 106 7 21 2
Emri N G KV 2" KK
Portierët
Emri N G KV 2" KK
Shqiponja Imeri 14 0 0 0 0
Albina Pllana 20 0 0 0 0
Emri N G KV 2" KK