Jon Aliu

Ekipi KH Prishtina (u16)
Shtetësia
Ditëlindja 30.03.2007
Mosha 15
Total Stats
Tournament Stage Team N G KV 2" KK
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 - Faza grupore
Prishtina
18 66 1 6 0
Liga e Juniorëve - 2021-2022 - Grupi A
Prishtina
7 30 1 0 0
Liga e Juniorëve - 2021-2022 - Play-off
Prishtina
2 2 0 0 0
Totals 27 98 2 6 0
Statistikat individuale
KH Prishtina (u21)
Data v G YC 2min RC BC
30 Nëntor -0001
Llapi
6 0 0 0 0
30 Nëntor -0001
Llapi
4 0 0 0 0
30 Nëntor -0001
Trepça
0 0 0 0 0
30 Nëntor -0001
Kastrioti
6 0 0 0 0
30 Nëntor -0001
Kastrioti
2 0 0 0 0
30 Nëntor -0001
Trepça
7 1 0 0 0
30 Nëntor -0001
Vushtrria
5 0 0 0 0
28 Maj 2022
Deçani
2 0 0 0 0
29 Maj 2022
Besa Famgas
0 0 0 0 0
Data v G YC 2min RC BC
KH Prishtina (u18)
Data v G YC 2min RC BC
23 Shtator 2021
Besa Famgas
0 0 0 0 0
26 Shtator 2021
Vëllaznimi
1 0 0 0 0
2 Tetor 2021
Kastrioti
4 0 0 0 0
9 Tetor 2021
Zhegra
4 0 1 0 0
15 Tetor 2021
Drenica
4 0 0 0 0
23 Tetor 2021
Trepça
3 0 1 0 0
11 Nëntor 2021
Rahoveci
7 0 0 0 0
15 Nëntor 2021
Deçani
4 0 1 0 0
21 Nëntor 2021
Besa Famgas
3 0 0 0 0
24 Nëntor 2021
Llapi
4 0 1 0 0
29 Nëntor 2021
Vëllaznimi
2 0 0 0 0
4 Dhjetor 2021
Kastrioti
2 0 1 0 0
11 Dhjetor 2021
Zhegra
6 0 1 0 0
14 Dhjetor 2021
Drenica
9 0 0 0 0
12 Shkurt 2022
Trepça
2 0 0 0 0
19 Shkurt 2022
Llapi
5 0 0 0 0
27 Shkurt 2022
Rahoveci
3 1 0 0 0
5 Mars 2022
Deçani
3 0 0 0 0
Data v G YC 2min RC BC
Played Games
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
23 Shtator 2021 17:00
Prishtina
12
12 25
Besa Famgas
25
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
26 Shtator 2021 16:30
Vëllaznimi
31
31 20
Prishtina
20
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
2 Tetor 2021 16:30
Prishtina
25
25 25
Kastrioti
25
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 9 Tetor 2021 13:00
Zhegra
39
39 22
Prishtina
22
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 15 Tetor 2021 17:30
Prishtina
26
26 23
Drenica
23
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Minatori | 23 Tetor 2021 16:00
Trepça
18
18 18
Prishtina
18
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 24 Nëntor 2021 18:00
Prishtina
15
15 18
Llapi
18
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Nëntor 2021 17:30
Prishtina
16
16 23
Rahoveci
23
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 15 Nëntor 2021 17:00
Deçani
33
33 22
Prishtina
22
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 21 Nëntor 2021 15:30
Besa Famgas
28
28 7
Prishtina
7
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
29 Nëntor 2021 17:00
Prishtina
15
15 27
Vëllaznimi
27
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 4 Dhjetor 2021 17:00
Kastrioti
29
29 25
Prishtina
25
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Dhjetor 2021 13:00
Prishtina
29
29 21
Zhegra
21
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 14 Dhjetor 2021 20:00
Drenica
15
15 29
Prishtina
29
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 12 Shkurt 2022 17:00
Prishtina
19
19 18
Trepça
18
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 19 Shkurt 2022 17:00
Llapi
19
19 19
Prishtina
19
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Mizair Hisma | 27 Shkurt 2022 16:00
Rahoveci
34
34 21
Prishtina
21
competition logo
competition logo
Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Mars 2022 18:00
Prishtina
18
18 27
Deçani
27
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi A
Prishtina
40
40 26
Trepça
26
26/27.03.2022
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi A
Kastrioti
28
28 41
Prishtina
41
2/3.04.2022
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi A
Prishtina
21
21 16
Llapi
16
9/10.04.2022
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi A
Prishtina
40
40 28
Vushtrria
28
16/17.04.2022
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi A
Trepça
32
32 38
Prishtina
38
30/01.05.2022
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi A
Prishtina
54
54 27
Kastrioti
27
7/8.05.2022
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Grupi A
Llapi
28
28 35
Prishtina
35
14/15.05.2022
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Play-off
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 28 Maj 2022 18:00
Prishtina
23
23 18
Deçani
18
competition logo
competition logo
Liga e Juniorëve - 2021-2022 Play-off
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 29 Maj 2022 17:00
Besa Famgas
26
26 21
Prishtina
21