KH Prishtina (u16)

Qyteti Prishtina
Shteti
Palestra Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Ekipi
Rezultatet
Statistikat
Ekipi
Lojtarët
Erdrin Bajramaj
Erdrin Bajramaj
Mosha -
Shtetësia
Jon Aliu
Jon Aliu
Mosha 15
Shtetësia
Lum Xhemajli
Lum Xhemajli
Mosha 14
Shtetësia
Erion Bajrami
Erion Bajrami
Mosha 14
Shtetësia
Lis Xhemajli
Lis Xhemajli
Mosha 14
Shtetësia
Donart Zariqi
Donart Zariqi
Mosha -
Shtetësia
Benjamin Shala
Benjamin Shala
Mosha 16
Shtetësia
Lisi Bajramaj
Lisi Bajramaj
Mosha 16
Shtetësia
Eris Canolli
Eris Canolli
Mosha 15
Shtetësia
Lum Latifi
Lum Latifi
Mosha 11
Shtetësia
Daris Halimi
Daris Halimi
Mosha -
Shtetësia
Lis Lushaj
Lis Lushaj
Mosha 15
Shtetësia
Rezultatet
Liga e Pionierëve (M) -2021-2022 Play-off
Hakif Zejnullahu | 5 Qershor 2022 10:00
Prishtina
23
23 24
Istogu
24
Liga e Pionierëve (M) -2021-2022 Grupi A
Palestra e qytetit Shtime | 1 Qershor 2022
Trepça
22
22 28
Prishtina
28
Liga e Pionierëve (M) -2021-2022 Grupi A
Palestra e qytetit Shtime | 1 Qershor 2022
Vjosa
11
11 30
Prishtina
30
Liga e Pionierëve (M) -2021-2022 Grupi A
Palestra e qytetit Shtime | 29 Maj 2022
Prishtina
30
30 13
Vjosa
13
Liga e Pionierëve (M) -2021-2022 Grupi A
Hakif Zejnullahu | 22 Maj 2022
Prishtina
25
25 23
Llapi
23
Ndeshjet e ardhëshme
Nuk ka për këtë sezonë. Provo një sezonë tjetër
Statistikat
Lojtarët
Emri N G KV 2" KK
Erdrin Bajramaj 6 2 0 0 0
Lum Xhemajli 9 65 0 2 0
Erion Bajrami 9 75 1 8 0
Lis Xhemajli 9 17 1 1 0
Donart Zariqi 9 42 1 2 0
Benjamin Shala 9 8 0 0 0
Lisi Bajramaj 9 16 3 4 0
Eris Canolli 9 2 0 0 0
Lum Latifi 1 0 0 0 0
Daris Halimi 9 3 0 0 0
Lis Lushaj 9 0 1 0 0
Emri N G KV 2" KK