Renea Kelani

Ekipi KHF Prishtina (u18)
Shtetësia
Ditëlindja 10.05.2007
Mosha 15
Total Stats
Tournament Stage Team N G KV 2" KK
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 - Faza grupore
Prishtina
18 10 1 3 0
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 - Grupi A
Prishtina
10 23 3 4 0
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 - Play-off
Prishtina
2 8 0 0 0
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 - Vendi i 3-të
Prishtina
1 1 1 0 0
Totals 31 42 5 7 0
Statistikat individuale
KHF Prishtina (u18)
Data v G YC 2min RC BC
18 Shtator 2021
Jusuf Gërvalla
1 0 0 0 0
25 Shtator 2021
Istogu
2 1 0 0 0
2 Tetor 2021
Vëllaznimi
0 0 0 0 0
10 Tetor 2021
Vjosa
2 0 2 0 0
26 Tetor 2021
Vushtrria
0 0 0 0 0
30 Tetor 2021
Kastrioti
0 0 0 0 0
2 Nëntor 2021
Drita
0 0 0 0 0
2 Nëntor 2021
Samadrexha
1 0 0 0 0
13 Nëntor 2021
Shqiponja
0 0 0 0 0
26 Nëntor 2021
Ulpiana
0 0 0 0 0
19 Shkurt 2022
Istogu
0 0 0 0 0
26 Shkurt 2022
Vëllaznimi
1 0 0 0 0
5 Mars 2022
Vjosa
0 0 0 0 0
19 Mars 2022
Samadrexha
1 0 0 0 0
27 Mars 2022
Kastrioti
0 0 0 0 0
6 Prill 2022
Shqiponja
0 0 1 0 0
9 Prill 2022
Ferizaj
1 0 0 0 0
16 Prill 2022
Ulpiana
1 0 0 0 0
Data v G YC 2min RC BC
KHF Prishtina (u16)
Data v G YC 2min RC BC
30 Prill 2022
Ulpiana
2 0 0 0 0
7 Maj 2022
Ferizaj
5 1 1 0 0
8 Maj 2022
Samadrexha
2 0 1 0 0
15 Maj 2022
Kastrioti
4 1 0 0 0
21 Maj 2022
Vushtrria
1 0 0 0 0
22 Maj 2022
Ulpiana
2 1 1 0 0
29 Maj 2022
Ferizaj
2 0 0 0 0
4 Qershor 2022
Samadrexha
2 0 0 0 0
11 Qershor 2022
Kastrioti
3 0 1 0 0
12 Qershor 2022
Vushtrria
0 0 0 0 0
18 Qershor 2022
Vëllaznimi
4 0 0 0 0
19 Qershor 2022
Shqiponja
4 0 0 0 0
20 Qershor 2022
Samadrexha
1 1 0 0 0
Data v G YC 2min RC BC
Played Games
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 18 Shtator 2021 12:30
Prishtina
42
42 2
Jusuf Gërvalla
2
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e Qytetit Istog | 25 Shtator 2021 16:30
Istogu
19
19 14
Prishtina
14
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Tetor 2021 12:30
Prishtina
37
37 11
Vëllaznimi
11
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 10 Tetor 2021 16:00
Vjosa
12
12 21
Prishtina
21
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Tetor 2021 18:00
Prishtina
21
21 20
Vushtrria
20
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Palestra Samadrexhë | 2 Nëntor 2021 17:00
Samadrexha
13
13 21
Prishtina
21
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Palestra Universum Bardhosh | 30 Tetor 2021 16:00
Prishtina
18
18 16
Kastrioti
16
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Nëntor 2021 16:00
Drita
7
7 49
Prishtina
49
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 13 Nëntor 2021 14:00
Prishtina
32
32 23
Shqiponja
23
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Nëntor 2021 18:00
Ulpiana
10
10 34
Prishtina
34
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 19 Shkurt 2022 16:00
Prishtina
21
21 23
Istogu
23
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 26 Shkurt 2022 14:30
Vëllaznimi
12
12 37
Prishtina
37
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Mars 2022 14:00
Prishtina
32
32 9
Vjosa
9
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 19 Mars 2022 13:00
Prishtina
26
26 12
Samadrexha
12
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 27 Mars 2022 16:00
Kastrioti
19
19 23
Prishtina
23
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 6 Prill 2022 13:00
Shqiponja
24
24 25
Prishtina
25
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 9 Prill 2022 15:30
Ferizaj
34
34 30
Prishtina
30
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 16 Prill 2022 16:00
Prishtina
48
48 14
Ulpiana
14
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 Grupi A
Bill Clinton | 30 Prill 2022
Prishtina
13
13 17
Ulpiana
17
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 Grupi A
Bill Clinton | 7 Maj 2022
Prishtina
30
30 25
Ferizaj
25
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 Grupi A
Bill Clinton | 8 Maj 2022
Samadrexha
23
23 23
Prishtina
23
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 Grupi A
15 Maj 2022
Prishtina
20
20 34
Kastrioti
34
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 Grupi A
Jeton Terstena "TOTA" | 21 Maj 2022
Vushtrria
15
15 25
Prishtina
25
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 Grupi A
Jeton Terstena "TOTA" | 22 Maj 2022
Ulpiana
18
18 22
Prishtina
22
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 Grupi A
Palestra Samadrexhë | 29 Maj 2022
Ferizaj
30
30 29
Prishtina
29
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 Grupi A
Bill Clinton | 4 Qershor 2022
Prishtina
22
22 18
Samadrexha
18
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 Grupi A
Bill Clinton | 11 Qershor 2022
Kastrioti
25
25 26
Prishtina
26
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 Grupi A
12 Qershor 2022
Prishtina
25
25 20
Vushtrria
20
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 Play-off
Shani Nushi | 18 Qershor 2022 10:30
Prishtina
35
35 27
Vëllaznimi
27
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 Play-off
Shani Nushi | 19 Qershor 2022 12:00
Shqiponja
29
29 19
Prishtina
19
Liga e Pioniereve (F) - 2021-2022 Vendi i 3-të
Shani Nushi | 20 Qershor 2022 16:00
Samadrexha
17
17 18
Prishtina
18