Riona Rama

Ekipi KHF Prishtina (u18)
Shtetësia
Ditëlindja 05.01.2007
Mosha 15
Total Stats
Tournament Stage Team N G KV 2" KK
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 - Faza grupore
Prishtina
9 0 0 0 0
Totals 9 0 0 0 0
Statistikat individuale
KHF Prishtina (u18)
Data v G YC 2min RC BC
18 Shtator 2021
Jusuf Gërvalla
0 0 0 0 0
25 Shtator 2021
Istogu
0 0 0 0 0
2 Tetor 2021
Vëllaznimi
0 0 0 0 0
10 Tetor 2021
Vjosa
0 0 0 0 0
26 Tetor 2021
Vushtrria
0 0 0 0 0
30 Tetor 2021
Kastrioti
0 0 0 0 0
2 Nëntor 2021
Drita
0 0 0 0 0
21 Nëntor 2021
Ferizaj
0 0 0 0 0
26 Nëntor 2021
Ulpiana
0 0 0 0 0
Data v G YC 2min RC BC
Played Games
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 18 Shtator 2021 12:30
Prishtina
42
42 2
Jusuf Gërvalla
2
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e Qytetit Istog | 25 Shtator 2021 16:30
Istogu
19
19 14
Prishtina
14
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Tetor 2021 12:30
Prishtina
37
37 11
Vëllaznimi
11
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 10 Tetor 2021 16:00
Vjosa
12
12 21
Prishtina
21
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Tetor 2021 18:00
Prishtina
21
21 20
Vushtrria
20
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Palestra Universum Bardhosh | 30 Tetor 2021 16:00
Prishtina
18
18 16
Kastrioti
16
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Nëntor 2021 16:00
Drita
7
7 49
Prishtina
49
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Nëntor 2021 17:00
Prishtina
23
23 24
Ferizaj
24
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Nëntor 2021 18:00
Ulpiana
10
10 34
Prishtina
34