Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prej 2 korrikut kampi në Gjakovë

Prej 2 deri më 9 korrik në Gjakovë mbahet kampi tradicional për hendbollistë të rinj. Marrin pjesë rreth 100 hendbollistë e hendbolliste të klubeve të ndryshme të vendit. Bëhet fjalë për një organizim tradicional dhe shumë efektiv.

Hendbollistet dhe hendbollistët pjesëmarrës në kamp do të jenë të grupmoshës U16. Pas garës së suksesshme në Ligat e Pionierëve, hendbollistët e rinj i pret një javë me stërvitje intenzive, ku do të marrin shumë informata të vlefshme për karrierën e mëtejme.

Lajme tjera