Hendbolli hap Javën Evropiane të Sportit

Femijet duke luajtur hendboll

Federata e Hendbollit e Kosovës e ka hapur të mërkurën Javën Evropiane të Sportit, që po mbahet me moton #BEACTIVE. Të mërkurën në Prizren janë mbajtur stërvitje të hendbollit, ndërsa aktiviteti madhështor është organizuar në bashkëpunim me KH Prizreni e KH Click. Morën pjesë rreth 100 fëmijë të dy gjinive, të moshave dhe komuniteteve të […]