Në foto shihen kryetari i Shoqatës së Gazetarëve Sportivë të Kosovës (SHGSK), Edmond Thaçi, dhe dy nënkryetarët, Alba Merovci dhe Jon Ajeti, si dhe presidenti i FHK-së Eugen Saraçini dhe sekretari i përgjithshëm Izet Gjinovci.

SHGSK U PRIT NGA FEDERATA E HENDBOLLIT E KOSOVES

Drejtuesit e Shoqatës së Gazetarëve Sportivë të Kosovës (SHGSK), të prirë nga kryetari Edmond Thaçi dhe dy nënkryetarët Alba Merovci dhe Jon Ajeti, u pritën të hënën nga zyrtarë të Federatës së Hendbollit të Kosovës, kryetari Eugen Saraçini dhe…