Men’s Handball World Championship – 2023
Lithuania 2021
Tabela
Rezultatet
Statistikat
Tabela
# Team P W D L + - +/- Pts
1 6 6 0 0 170 136 34 12
2 6 2 1 3 174 186 -12 5
3 6 2 0 4 147 163 -16 4
4 6 1 1 4 151 157 -6 3
Rezultatet
Odunpazari | 3 Nëntor 2021 16:00
Turkey
25
25 23
Kosova
23
Sporthal Alverberg | 3 Nëntor 2021 20:10
Belgium
27
27 29
Greece
29
Heraklion | 7 Nëntor 2021 16:00
Greece
24
24 20
Turkey
20
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 7 Nëntor 2021 17:00
Kosova
28
28 28
Belgium
28
Atatürk Spor Salonu | 5 Janar 2022 17:00
Turkey
30
30 25
Belgium
25
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Janar 2022 19:15
Kosova
20
20 21
Greece
21
Sporthal Alverberg | 8 Janar 2022 20:15
Belgium
37
37 28
Turkey
28
Heraklion | 9 Janar 2022 14:00
Greece
26
26 25
Kosova
25
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 12 Janar 2022 19:15
Kosova
26
26 24
Turkey
24
Heraklion | 13 Janar 2022 18:15
Greece
42
42 24
Belgium
24
Sporthal Alverberg | 15 Janar 2022
Belgium
33
33 29
Kosova
29
Hasan Dagi Spor Salonu | 16 Janar 2022 12:00
Turkey
20
20 28
Greece
28
Top golëshënuesit
# Player GP G
1
Kosova
| Beku i djathtë
6 31
2
Kosova
| Qendra
6 29
3
Kosova
6 17
4 5 15
5 4 12
6
Kosova
| Line player
5 11
7 6 10
8
Kosova
| Line player
6 9
9 6 7
10
Kosova
| Left back
4 4
11
Kosova
4 3
12
Kosova
| Beku i majtë
1 2
13
Kosova
| Beku i djathtë
1 1
14 4 0
15 3 0
16 4 0
17 2 0
18 2 0
19
Kosova
| Goalkeeper
4 0
20
Kosova
| Goalkeeper
1 0
21
Kosova
| Goalkeeper
4 0
2 minuta
# Player GP 2min
1 4 7
2
Kosova
| Line player
3 5
3
Kosova
3 3
4
Kosova
| Beku i djathtë
3 3
5 1 1
6
Kosova
1 1
7
Kosova
| Line player
1 1
8 1 1
9 1 1
10
Kosova
| Left back
1 1
Kartona të kuq
# Player GP RC
1 1 1