Women’s EHF Euro - 2022
Tabela
# Team P W D L + - +/- Pts
1 3 3 0 0 100 48 52 6
2 3 2 0 1 80 78 2 4
3 3 1 0 2 59 81 -22 2
4 3 0 0 3 60 92 -32 0
Rezultatet
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 3 Qershor 2021 17:00
Portugal
38
38 14
Luxembourg
14
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 3 Qershor 2021 19:30
Kosova
30
30 21
Cyprus
21
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 4 Qershor 2021 17:00
Cyprus
17
17 32
Portugal
32
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 4 Qershor 2021 19:30
Luxembourg
27
27 33
Kosova
33
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Qershor 2021 17:00
Luxembourg
19
19 21
Cyprus
21
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Qershor 2021 19:30
Portugal
30
30 17
Kosova
17