Women’s EHF Euro - 2022
Tabela
Rezultatet
Statistikat
Tabela
# Team P W D L + - +/- Pts
1 3 3 0 0 100 48 52 6
2 3 2 0 1 80 78 2 4
3 3 1 0 2 59 81 -22 2
4 3 0 0 3 60 92 -32 0
Rezultatet
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 3 Qershor 2021 17:00
Portugal
38
38 14
Luxembourg
14
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 3 Qershor 2021 19:30
Kosova
30
30 21
Cyprus
21
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 4 Qershor 2021 17:00
Cyprus
17
17 32
Portugal
32
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 4 Qershor 2021 19:30
Luxembourg
27
27 33
Kosova
33
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Qershor 2021 17:00
Luxembourg
19
19 21
Cyprus
21
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Qershor 2021 19:30
Portugal
30
30 17
Kosova
17
Top golëshënuesit
# Player GP G
1
Cyprus (W)
3 23
2
Portugal (W)
3 17
3 3 14
4
Kosova (W)
3 14
5
Luxembourg (W)
3 14
6
Kosova (W)
3 13
7
Kosova (W)
3 11
8
Portugal (W)
3 11
9 3 10
10 3 9
11 3 9
12
Cyprus (W)
3 9
13 3 9
14
Luxembourg (W)
3 8
15
Luxembourg (W)
3 8
16
Luxembourg (W)
3 8
17
Kosova (W)
1 7
18
Kosova (W)
1 7
19
Portugal (W)
3 7
20
Portugal (W)
3 7
21
Luxembourg (W)
3 7
22 3 6
23
Kosova (W)
2 5
24 3 5
25
Cyprus (W)
3 5
26 3 5
27
Kosova (W)
3 4
28
Portugal (W)
3 4
29
Portugal (W)
3 4
30
Cyprus (W)
3 4
31
Luxembourg (W)
3 3
32
Luxembourg (W)
3 3
33
Luxembourg (W)
3 3
34
Luxembourg (W)
3 3
35
Cyprus (W)
3 3
36
Cyprus (W)
3 3
37 3 3
38
Kosova (W)
2 2
39
Kosova (W)
3 2
40
Portugal (W)
3 2
41
Cyprus (W)
3 2
42
Kosova (W)
3 1
43
Luxembourg (W)
3 1
44
Luxembourg (W)
3 1
45 3 1
46
Cyprus (W)
3 1
47
Cyprus (W)
3 1
48
Kosova (W)
1 0
49 3 0
50
Kosova (W)
1 0
51
Kosova (W)
3 0
52
Kosova (W)
3 0
53 3 0
54
Portugal (W)
3 0
55 3 0
56 3 0
57
Luxembourg (W)
3 0
58
Luxembourg (W)
3 0
59
Luxembourg (W)
3 0
60
Cyprus (W)
3 0
61
Cyprus (W)
3 0
62
Cyprus (W)
3 0
63
Cyprus (W)
3 0
64
Cyprus (W)
3 0
2 minuta
# Player GP 2min
1
Kosova (W)
3 5
2
Portugal (W)
3 4
3
Luxembourg (W)
3 4
4 2 3
5
Portugal (W)
1 2
6 1 2
7
Luxembourg (W)
2 2
8
Cyprus (W)
2 2
9
Cyprus (W)
2 2
10
Kosova (W)
1 1
11
Kosova (W)
1 1
12
Kosova (W)
1 1
13
Kosova (W)
1 1
14
Kosova (W)
1 1
15
Kosova (W)
1 1
16
Portugal (W)
1 1
17
Portugal (W)
1 1
18 1 1
19
Luxembourg (W)
1 1
20
Luxembourg (W)
1 1
21
Luxembourg (W)
1 1
22
Luxembourg (W)
1 1
23 1 1
24
Luxembourg (W)
1 1
25
Luxembourg (W)
1 1
26
Cyprus (W)
1 1
27
Cyprus (W)
1 1
28
Cyprus (W)
1 1
29 1 1
30
Cyprus (W)
1 0
Kartona të kuq
# Player GP RC
1
Cyprus (W)
1 1