Telegram ngushëllimi i FHK-së me rastin e vdekjes së Agim Binakut

Federata e Hendbollit e Kosovës me pikëllim të thellë ka marrë lajmin për vdekjen e Agim Binakut, gazetarit të mirënjohur sportiv. Binaku për dekada të tëra ishte zëri i sportit dhe sportistëve kosovarë, fillimisht në Radio Prishtina, më pas në revistat sportive e për afro dy dekada në RTV 21.Kontributi i tij për zhvillimin e […]