Ndeshje interesante në çerekfinale të Kupës

Prej të martës deri të enjten luhen ndeshjet çerekfinale të Kupës së Kosovës në hendboll, në të dy konkurrencat. Do të ketë shumë ndeshje interesante dhe pritet të ketë rivalitet dhe hendboll cilësor. Në çerekfinale luhet vetëm nga një ndeshje. Ndeshja e parë është ajo te meshkujt në mes Vushtrrisë dhe Besa FamGas, që luhet […]

Ministri Gashi: Tash e tutje financimi nga MKRS në bazë të meritave dhe rezultateve

Pas miratimit të akteve normative, të cilat rregullojnë procedurat dhe mënyrën e financimit të federatave sportive në vendin tonë, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar memorandume bashkëpunimi Komitetin Olimpik të Kosovës (KOK), Federatën e Basketbollit të Kosovës (FBK) dhe Federatën e Hendbollit të Kosovës (FHK). Përmes nënshkrimit të memorandumeve përcaktohet financimi […]