Kupa e Kosovës – historia e trofeut të çmueshëm

Në fazën përfundimtare të edicionit, turneu final i Kupës së Republikës së Kosovës në hendboll është prej momenteve kulmore. Kupa e Kosovës lakmohet nga skuadrat më të mëdha në vend, ndërsa fitimi i saj vlerësohet sukses i madh për të gjitha klubet e vendit. Në fundjavë mësojmë fituesin e Kupës për vitin 2019, përkatësisht për […]

Një histori e nisur në rrethana të jashtëzakonshme

Në rrethana të jashtëzakonshme, por që e bëjnë krenar secilin pjesëmarrës, ka nisur historia e Kupës së Kosovës në konkurrencë të femrave. Në fundjavë, të shtunën me gjysmëfinalet dhe të dielen me finalen, shkruhet kapitulli i ri i kësaj historie plot lavdi. Historia ka nisur në vitin 1994 kur Vjosa e Shtimes e fitoi Kupën […]