Georgia continues winning run

In the third day of the Youth competition, in the IHF Trophy for the European zone, Georgia and Bulgaria both had big wins to keep up the pressure on the top spot in the ladder. In the first match of the day, Georgia had no trouble overcoming Great Britain with a 37:25 win, at the […]

Fitorja e parë për Kosovën U20

Kombëtarja U20 e Kosovës në hendboll e ka shënuar fitoren e parë në IHF Trophy për zonën evropiane. Të enjten mbrëma në Pallatin e Rinisë në Prishtinë, Kosova U20 fitoi ndaj Andorrës me rezultatin 26:20. Portieri Emre Karabeg ka inspiruar fitoren e Kosovës, duke bërë shumë pritje në pjesën e dytë. Në ndeshjen tjetër të […]

Kosovo claims first win, Great Britain on a perfect run

Kosovo’s national junior handball team claimed their first championship win, in the u20 IHF Trophy for the European zone. The home team defeated Andorra 26:20, at the Palace of Youth in Prishtina, on Thursday. Kosovo’s Goalkeeper Emre Karabeg inspired the victory, making a series of saves in the second half. For Andorra, Oriol Aparicio led […]

U18: Fitoret e dyta për Gjeorgjinë dhe Bullgarinë

Dita e tretë e garave në IHF Trophy për zonën evropiane solli dy rezultate të thella në grupmoshën U18. Gjeorgjia dhe Bullgaria kanë shënuar fitoret e dyta në kampionatin që po mbahet në Pallatin e Rinisë dhe Sportit në Prishtinë. Të enjten, Gjeorgjia fitoi bindshëm ndaj Britanisë së Madhe. 37:25 ishte rezultati në fund të […]