Slloveni Vodopivec ligjëron në seminarin për gjyqtarë dhe vëzhgues-kontrollues

Federata e Hendbollit e Kosovës dhe shoqatat e saj po i bëjnë të gjitha përgatitjet për fillimin e mbarë të stinorit pranveror. Në kuadër të përgatitjeve, Shoqata e Gjyqtarëve të Hendbollit të Kosovës në bashkëpunim me FHK-në e organizojnë seminarin për gjyqtarët dhe vëzhgues-kontrolluesit e hendbollit kosovar. Seminari është obligativ, ndërsa mbahet prej të premtes […]

Komisioni aprovon të gjitha kërkesat për transferime

Të mërkurën ka mbajtur mbledhje Komisioni e Federatës së Hendbollit të Kosovës për regjistrimin e lojtarëve. Komisioni, duke u bazuar në Rregulloren për regjistrimin e klubeve, lojtarëve, statusin dhe transferimin e tyre, ka shqyrtuar të gjitha kërkesat e bërë në mini-afatin kalimtar të janarit dhe i ka miratuar të gjitha. Te hendbollistët janë aprovuar 15 […]

Kosova në fazën kryesore kualifikuese për Euro 2024

Kombëtarja e Kosovës në hendboll (femrat) do të fillojë për herë të dytë kualifikimet për Evropian prej fazës së dytë.Ndërkohë për herë të tretë gjithsej, hendbollistet tona do të paraqiten në fazën kryesore kualifikuese.Prej 11 tetorit të këtij viti e deri më 7 prill të vitit të ardhshëm do të zhvillohet faza e dytë kualifikuese […]