Komisioni aprovon të gjitha kërkesat për transferime

Të mërkurën ka mbajtur mbledhje Komisioni e Federatës së Hendbollit të Kosovës për regjistrimin e lojtarëve.
Komisioni, duke u bazuar në Rregulloren për regjistrimin e klubeve, lojtarëve, statusin dhe transferimin e tyre, ka shqyrtuar të gjitha kërkesat e bërë në mini-afatin kalimtar të janarit dhe i ka miratuar të gjitha.
Te hendbollistët janë aprovuar 15 kërkesa gjithsej, ndërsa te hendbollistet pesë. Komisioni përbëhet nga Faruk Mujka (kryetar), Arben Gashi e Diana Hoxha.

Konkurrenca e meshkujve

NrEmri MbiemriNga KlubiNë Klubin
1Deniz TerziqiKH Besa FamgasKH Trepça
2Lulëzim ShabaniKH KastriotiKH Trepça
3Shpëtim MehmetiKH KastriotiKH Trepça
4Arti LuzhaKH Besa FamgasKH Rahoveci
5Mateus HenriqueKH DeçaniKH Rahoveci
6Besmir MujaKH VushtrriaKH Samadrexha
7Arjanit HyseniKH VushtrriaKH Samadrexha      
8Ermir JanuziKH TrepçaKH Samadrexha      
9Samid MekiqSuediaKH Prishtina
11Arbër AliuKH TrepçaKH Kastrioti
12Hamdi SalihuKH PrishtinaKH Kastrioti
13Nimon IdrizajKH DeçaniKH Besa Famgas    
14Mohammed HachemiM.M. BatanaKH Trepça
15Daniel Franco GavidiaHandball CarpiKH Besa Famgas

Konkurrenca e femrave

NrEmri MbiemriNga KlubiNë Klubin
1Aida StagovaKHF PrishtinaKHF Ferizaj
2Shkurte MehmetiKHF PrishtinaKHF Ferizaj
3Iurosana HaskajKHF DeçaniKHF Shqiponja
4Mimoza SefediniKHF FerizajKHF Prishtina
5Donita ShalaKHF PrishtinaKHF Ulpiana

Lajme tjera