Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Afati kalimtar deri më 15 janar

Më 7 janar është hapur afati kalimtar për hendbollistë dhe hendbolliste. Afati kalimtar është i hapur deri më 15 janar, ndërsa pritet të ketë lëvizje të lojtarëve.

Janë disa skuadra që kanë paralajmëruar angazhimin e lojtarëve të rinj për pjesën e dytë të kampionatit. Pritet garë e fortë si te hendbollistët ashtu edhe te hendbollistet dhe shumë prej skuadrave pritet ta shfrytëzojnë afatin kalimtar të janarit.

Lajme tjera