Donita e golit të fitores

Golin e fitores për Vushtrrinë e shënoi Donita Kasumi, që ishte më efikasja në skuadër. Ajo, si gjithë të tjerat, është shquar me angazhim.
“Kemi luftuar me zemër deri në fund dhe kjo na solli fitoren. Kemi dëshmuar se jemi qytet i hendbollit dhe puna që kemi bërë na është shpërblyer me titull. Ndonëse kemi qenë duke humbur nuk jemi dorëzuar dhe kemi marrë atë që kemi synuar”, ka theksuar Kasumi.

Lajme tjera