FHK-ja më 24 janar shpall më të suksesshmit e vitit 2017

Federata e Hendbollit e Kosovës më 24 janar (e mërkurë) me fillim prej ora 17:00 ne ambientet e Sheshit 21 në Prishtinë do të organizojë manifestimin për shpalljen e “Laureatëve te viti 2017”, që organizohet tradicionalisht tani e 17 vite. 

Si çdo vit tradicionalisht do të bëhet përzgjedhja e më të mirëve: hendbollistit dhe hendbollistes, klubeve, gjyqtarëve, trajnerëve, punëtorëve sportiv etj.

Lajme tjera