FHK sot mban Kuvendin e punës

Federata e Hendbollit e Kosovës sot me fillim prej orës 17:00 në ambientet e Sheshit 21 në Prishtinë organizon Kuvendin e punës ju do të shqyrtohen Raporti i punës i Bordit të FHK-së dhe organeve te saj, Raporti i financiar dhe auditimit për vitin 2017 si deh Raporti i Këshillit mbikëqyrës.

Kuvendi numëron 39 delegatë te cilët vijnë nga klubet dhe dy shoqatat.

Lajme tjera