Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Fundjava me plot ndeshje të ligave të pionierëve

Pos ndeshjeve të plejofit në Superligën e hendbollistëve dhe atë të hendbollisteve, në fundjavë vazhdon gara edhe në Ligën e pionierëve dhe pioniereve.

Do të ketë plot ndeshje të këtyre grupmoshave të reja, të cilave Federata jonë u kushton rëndësi. Kështu të shtunën në Prishtinë luhen ndeshjet e grupit A të ligës së pioniorëve.

Të dielen grupi B luan në Drenas, ndërsa grupi C në Gjakovë. Pionieret luajnë të dielen. Grupi A ndeshjet i zhvillon në Ferizaj, grupi B në Vushtrri, ndërsa grupi C në Deçan. Më poshtë paraqesim orarin e ndeshjeve të fundjavës. 

Liga e PionierëveGrupi “A”Delegimi i për ndeshjet e pionierëve që zhvillohet më 11.05.2019  PRISHTINË
VendasMysafirPersonat ZyrtarDita             –    Ora
Drita Prishtina Granit Berisha – Berat SherifiJahja e shtunë12:00
Drita Kastrioti Granit Berisha – Berat SherifiXhema e shtunë13:00
Prishtina Zhegra Granit Berisha – Berat SherifiJahja e shtunë14:00
Zhegra Kastrioti Granit Berisha – Berat SherifiXhema e shtunë15:00
Ulpiana Pushon  
Liga e PionierëveGrupi “B”Delegimi i për ndeshjet e pionierëve që zhvillohet më 12.05.2019 në DRENAS
VendasMysafirPersonat ZyrtarDita             –    Ora
Trepça Samadrexha Granit Berisha – Berat SherifiDemiri E diel11:00
Vushtrria Drenica Granit Berisha – Berat SherifiDemiri E diel12:00
Samadrexha Drenica Granit Berisha – Berat SherifiDemiri E diel13:00
Trepça Vushtrria Granit Berisha – Berat SherifiDemiri E diel14:00
Liga e PionierëveGrupi “C”Delegimi i për ndeshjet e pionierëve që zhvillohet më 12.05.2019në GJAKOVË
VendasMysafirPersonat ZyrtarDita             –    Ora
Vëllaznimi Besa Famgas Nikoll Quni – TanushiBytyqi E diel11:00
Gjakova SH.H Besa Famgas Menot Pozhegu –Mali LuzhaBytyqi E diel12:00
SH.H Besa Famgas Vëllaznimi Nikoll Quni – TanushiBytyqi E diel13:00
Besa Famgas Gjakova Menot Pozhegu –Mali LuzhaBytyqi E diel14:00
Dukagjini Pushon  
Liga e PioniereveGrupi “A”Delegimi i për ndeshjet e pionierëve që zhvillohet më 12.05.2019 në FERIZAJ
VendasMysafirPersonat ZyrtarDita             –    Ora
Prishtina Ferizaj Kemail Ramadni – Hajrullah RexhepiHashani E diel11:00
Drita Vjosa Tafashiku – BrahimiMorina E diel12:00
Kastrioti Ulpiana Kemail Ramadni – Hajrullah RexhepiHashani E diel13:00
 Ferizaj Vjosa Tafashiku – BrahimiMorina E diel14:00
Prishtina Kastrioti Kemail Ramadni – Hajrullah RexhepHashani E diel15:00
Ulpiana Drita Tafashiku – BrahimiMorina E diel16:00
Liga e PioniereveGrupi “B”Delegimi i për ndeshjet e pionierëve që zhvillohet më 12.05.2019 VUSHTRRI
VendasMysafirPersonat ZyrtarDita             –    Ora
Vushtrria Verona Albion Maloku – Avdullah MaokuSadriu E diel11:00
Verona Trepça Albion Maloku – Avdullah MaokuSadriu E diel12:00
Vushtrria KEK-u Albion Maloku – Avdullah MaokuSadriu E diel14:00
KEK-u Trepça Albion Maloku – Avdullah MaokuSadriu E diel15:00
Liga e PioniereveGrupi “C”Delegimi i për ndeshjet e pionierëve që zhvillohet më 11/12.05.2019 DEÇAN
VendasMysafirPersonat ZyrtarDita             –    Ora
Vëllaznimi Jusuf Gervalla Gresa Gashi – Iliriana CikaqiKoro E diel11:00
Shqiponja Istogu Muhamet Koro- Melike IpqiKoro E diel11:00
Istogu Jusuf Gervalla Gresa Gashi – Iliriana CikaqiKoro E diel12:00
Vëllaznimi Shiqponja Muhamet Koro- Melike IpqiKoro E diel13:00

Klubet janë të obliguar që të bëjnë konfirmimin e pjesëmarrjes dhe të bëjnë respektimin e orarit , mospjesëmarrja do të sanksionohet në mbështetje të Propozicioneve të garave.

Lajme tjera