Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Match details

14 Maj 2022
20:00
KH Prishtina
F F F H H
35
35 50
KH Besa Famgas
F F F F F
50
18-25
Full Time
Head to Head
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 PLAY-OFF
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Maj 2022 20:00
Prishtina
34
34 38
Besa Famgas
38
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 PLAY-OFF
Salla e Sportit Karagaç | 30 Prill 2022 20:30
Besa Famgas
38
38 30
Prishtina
30
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 6 Prill 2022 20:00
Prishtina
32
32 37
Besa Famgas
37
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 12 Mars 2022 18:00
Besa Famgas
44
44 27
Prishtina
27
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 21 Nëntor 2021 17:00
Besa Famgas
34
34 22
Prishtina
22