Match details

9 Prill 2022
15:30
KHF Ferizaj (u18)
F F F F F
34
34 30
KHF Prishtina (u18)
F F F H F
30
12-13
Full Time
Match details
KHF Ferizaj (u18)
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Albesë Dërvishi 0 0 0 0 0
Anita Demaqi 0 0 1 0 0
Aulona Hyseni 0 0 0 0 0
Edonisa Sahiti 1 0 0 0 0
Elena Bytyqi 0 0 0 0 0
Elisa Bytyçi 0 0 0 0 0
Elmira Gashi 0 0 0 0 0
Erëleta Emini 0 0 0 0 0
Flaka Hoti 7 1 2 0 0
Mirjeta Dinolli 13 0 1 0 0
Olsa Hoxha 5 1 0 0 0
Sanije Sahiti 0 0 0 0 0
Shijesa Zeneli 2 0 0 0 0
Sumea Sadiku 6 0 0 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Shkurte Dinolli 0 0 0 0 0
Arbesa Kurtaj 0 0 0 0 0
KHF Prishtina (u18)
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Diarta Shala 4 0 1 0 0
Erza Aliu 0 0 0 0 0
Learta Kurteshi 0 0 0 0 0
Natyrë Arifi 0 0 0 0 0
Viola Imeri 0 0 0 0 0
Klea Ajvazi 6 0 2 0 0
Elona Hyseni 7 1 0 0 0
Renea Kelani 1 0 0 0 0
Pranvera Imeri 0 0 0 0 0
Ermira Berisha 3 0 1 0 0
Arona Krasniqi 8 1 1 0 0
Enea Ajvazi 1 0 2 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Albina Pllana 0 0 0 0 0
Head to Head
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Nëntor 2021 17:00
Prishtina
23
23 24
Ferizaj
24
competition logo
competition logo
Liga e Kadeteve (F) - 2020-2021 Faza grupore
3 Prill 2021 15:00
Prishtina
28
28 30
Ferizaj
30
competition logo
competition logo
Liga e Kadeteve (F) - 2020-2021 Faza grupore
28 Nëntor 2020 15:00
Ferizaj
23
23 25
Prishtina
25