Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022
Tabela
Rezultatet
Statistikat
Tabela
# Team P W D L + - +/- Pts
1 22 21 0 1 678 383 295 42
2 22 17 0 5 612 339 273 34
3 22 16 0 6 666 398 268 32
4 22 15 1 6 555 362 193 31
5 22 14 1 7 525 374 151 29
6 22 13 1 8 542 385 157 27
7 22 11 1 10 511 411 100 23
8 22 9 2 11 398 437 -39 20
9 22 6 0 16 367 560 -193 12
10 22 3 0 19 280 535 -255 6
11 22 2 1 19 213 755 -542 5
12 22 1 1 20 149 557 -408 3
Rezultatet
Game Day: 1
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 18 Shtator 2021 12:30
Prishtina
42
42 2
Jusuf Gërvalla
2
Palestra Samadrexhë | 18 Shtator 2021 14:00
Vushtrria
33
33 21
Shqiponja
21
Palestra e Qytetit Istog | 18 Shtator 2021 14:30
Drita
6
6 22
Istogu
22
Bill Clinton | 18 Shtator 2021 16:30
Kastrioti
40
40 17
Vëllaznimi
17
Palestra Samadrexhë | 19 Shtator 2021 15:00
Samadrexha
24
24 9
Vjosa
9
Bill Clinton | 19 Shtator 2021 18:00
Ferizaj
35
35 5
Ulpiana
5
Game Day: 2
Shani Nushi | 25 Shtator 2021 12:00
Shqiponja
40
40 2
Ulpiana
2
Palestra e qytetit Deçan | 25 Shtator 2021 15:30
Jusuf Gërvalla
9
9 40
Ferizaj
40
Palestra e Qytetit Istog | 25 Shtator 2021 16:30
Istogu
19
19 14
Prishtina
14
Shani Nushi | 26 Shtator 2021 12:00
Vëllaznimi
18
18 6
Drita
6
Palestra e qytetit Shtime | 26 Shtator 2021 16:00
Vjosa
15
15 15
Kastrioti
15
Game Day: 3
1 Tetor 2021 15:00
Kastrioti
24
24 20
Vushtrria
20
2 Tetor 2021 11:30
Ulpiana
10
10 11
Jusuf Gërvalla
11
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Tetor 2021 12:30
Prishtina
37
37 11
Vëllaznimi
11
2 Tetor 2021 17:30
Ferizaj
23
23 25
Istogu
25
Palestra e qytetit Shtime | 3 Tetor 2021 14:00
Drita
14
14 16
Vjosa
16
Shtime
Palestra Samadrexhë | 3 Tetor 2021 15:00
Samadrexha
23
23 24
Shqiponja
24
Game Day: 4
Shani Nushi | 9 Tetor 2021 12:30
Shqiponja
42
42 10
Jusuf Gërvalla
10
Shani Nushi | 9 Tetor 2021 15:30
Vëllaznimi
20
20 39
Ferizaj
39
Palestra e Qytetit Istog | 9 Tetor 2021 16:30
Istogu
25
25 0
Ulpiana
0
Palestra Samadrexhë | 10 Tetor 2021 11:30
Vushtrria
10
10 0
Drita
0
Palestra Samadrexhë | 10 Tetor 2021 15:00
Samadrexha
26
26 18
Kastrioti
18
Palestra e qytetit Shtime | 10 Tetor 2021 16:00
Vjosa
12
12 21
Prishtina
21
Game Day: 5
Bill Clinton | 16 Tetor 2021 12:00
Ferizaj
25
25 18
Vjosa
18
18 Tetor 2021 11:00
Ulpiana
15
15 18
Vëllaznimi
18
Palestra Samadrexhë | 18 Tetor 2021 17:00
Drita
9
9 33
Samadrexha
33
Bill Clinton | 21 Tetor 2021 17:15
Kastrioti
22
22 19
Shqiponja
19
Game Day: 6
Shani Nushi | 23 Tetor 2021 15:00
Vëllaznimi
24
24 19
Jusuf Gërvalla
19
Palestra e qytetit Shtime | 23 Tetor 2021 16:00
Vjosa
24
24 13
Ulpiana
13
Shani Nushi | 24 Tetor 2021 12:30
Shqiponja
24
24 19
Istogu
19
Game Day: 5
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Tetor 2021 18:00
Prishtina
21
21 20
Vushtrria
20
Palestra e qytetit Deçan | 27 Tetor 2021 17:00
Jusuf Gërvalla
17
17 52
Istogu
52
Game Day: 7
30 Tetor 2021 13:30
Ulpiana
8
8 29
Vushtrria
29
Palestra e qytetit Deçan | 30 Tetor 2021 14:30
Jusuf Gërvalla
11
11 29
Vjosa
29
Palestra Universum Bardhosh | 30 Tetor 2021 16:00
Prishtina
18
18 16
Kastrioti
16
Palestra e Qytetit Istog | 30 Tetor 2021 16:30
Istogu
49
49 12
Vëllaznimi
12
Shani Nushi | 31 Tetor 2021 14:00
Drita
5
5 46
Shqiponja
46
Bill Clinton | 31 Tetor 2021 14:00
Ferizaj
22
22 18
Samadrexha
18
Game Day: 8
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Nëntor 2021 16:00
Drita
7
7 49
Prishtina
49
Game Day: 6
Palestra Samadrexhë | 2 Nëntor 2021 17:00
Samadrexha
13
13 21
Prishtina
21
Game Day: 8
Palestra Samadrexhë | 6 Nëntor 2021 12:00
Samadrexha
34
34 9
Ulpiana
9
Bill Clinton | 6 Nëntor 2021 12:00
Kastrioti
16
16 20
Ferizaj
20
Jeton Terstena "TOTA" | 6 Nëntor 2021 15:00
Vushtrria
46
46 28
Jusuf Gërvalla
28
Shani Nushi | 7 Nëntor 2021 12:30
Shqiponja
36
36 18
Vëllaznimi
18
Palestra e qytetit Shtime | 7 Nëntor 2021 17:30
Vjosa
13
13 41
Istogu
41
Game Day: 9
Bill Clinton | 12 Nëntor 2021 15:30
Ferizaj
34
34 9
Drita
9
Shani Nushi | 13 Nëntor 2021 12:30
Vëllaznimi
21
21 22
Vjosa
22
Bill Clinton | 13 Nëntor 2021 13:00
Ulpiana
12
12 26
Kastrioti
26
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 13 Nëntor 2021 14:00
Prishtina
32
32 23
Shqiponja
23
Palestra e qytetit Deçan | 13 Nëntor 2021 14:30
Jusuf Gërvalla
12
12 46
Samadrexha
46
Palestra e Qytetit Istog | 13 Nëntor 2021 16:30
Istogu
25
25 17
Vushtrria
17
Game Day: 10
Bill Clinton | 20 Nëntor 2021 13:00
Kastrioti
28
28 9
Jusuf Gërvalla
9
Jeton Terstena "TOTA" | 20 Nëntor 2021 17:00
Vushtrria
32
32 12
Vëllaznimi
12
Palestra Samadrexhë | 20 Nëntor 2021 17:00
Samadrexha
19
19 23
Istogu
23
Bashkim Selishta | 21 Nëntor 2021 11:00
Drita
2
2 11
Ulpiana
11
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Nëntor 2021 17:00
Prishtina
23
23 24
Ferizaj
24
Game Day: 11
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Nëntor 2021 18:00
Ulpiana
10
10 34
Prishtina
34
Bill Clinton | 27 Nëntor 2021 15:00
Ferizaj
30
30 22
Shqiponja
22
Shani Nushi | 27 Nëntor 2021 16:00
Vëllaznimi
11
11 27
Samadrexha
27
Palestra e Qytetit Istog | 27 Nëntor 2021 16:30
Istogu
28
28 23
Kastrioti
23
Palestra e qytetit Shtime | 27 Nëntor 2021 16:30
Vjosa
14
14 19
Vushtrria
19
Palestra e qytetit Deçan | 29 Nëntor 2021 13:00
Jusuf Gërvalla
15
15 15
Drita
15
Game Day: 6
Bill Clinton | 11 Janar 2022 17:00
Kastrioti
31
31 3
Drita
3
Game Day: 12
Shani Nushi | 12 Shkurt 2022 12:30
Shqiponja
30
30 22
Vushtrria
22
Palestra e qytetit Deçan | 12 Shkurt 2022 12:30
Jusuf Gërvalla
9
9 38
Prishtina
38
Palestra e qytetit Shtime | 12 Shkurt 2022 15:30
Vjosa
23
23 15
Samadrexha
15
Bill Clinton | 12 Shkurt 2022 15:30
Ulpiana
8
8 28
Ferizaj
28
Bashkim Selishta | 13 Shkurt 2022 13:00
Istogu
33
33 3
Drita
3
Game Day: 13
Bill Clinton | 19 Shkurt 2022 13:00
Kastrioti
25
25 12
Vjosa
12
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 19 Shkurt 2022 16:00
Prishtina
21
21 23
Istogu
23
Bashkim Selishta | 20 Shkurt 2022 11:00
Drita
9
9 17
Vëllaznimi
17
Bill Clinton | 20 Shkurt 2022 13:00
Ferizaj
51
51 9
Jusuf Gërvalla
9
Palestra e qytetit Shtime | 20 Shkurt 2022 13:00
Ulpiana
11
11 33
Shqiponja
33
Palestra Samadrexhë | 20 Shkurt 2022 14:30
Samadrexha
15
15 28
Vushtrria
28
Game Day: 14
Shani Nushi | 26 Shkurt 2022 14:30
Vëllaznimi
12
12 37
Prishtina
37
Palestra e qytetit Deçan | 26 Shkurt 2022 15:30
Jusuf Gërvalla
13
13 20
Ulpiana
20
Palestra e Qytetit Istog | 26 Shkurt 2022 16:00
Istogu
26
26 27
Ferizaj
27
Bashkim Selishta | 27 Shkurt 2022 13:00
Vjosa
22
22 5
Drita
5
Shani Nushi | 27 Shkurt 2022 14:00
Shqiponja
34
34 13
Samadrexha
13
Jeton Terstena "TOTA" | 27 Shkurt 2022 15:30
Vushtrria
19
19 24
Kastrioti
24
Game Day: 15
Bill Clinton | 5 Mars 2022 11:00
Ulpiana
14
14 16
Istogu
16
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Mars 2022 14:00
Prishtina
32
32 9
Vjosa
9
Palestra e qytetit Deçan | 5 Mars 2022 14:30
Jusuf Gërvalla
8
8 53
Shqiponja
53
5 Mars 2022 16:00
Kastrioti
29
29 20
Samadrexha
20
Bashkim Selishta | 6 Mars 2022 12:00
Drita
9
9 27
Vushtrria
27
Bill Clinton | 6 Mars 2022 15:00
Ferizaj
31
31 9
Vëllaznimi
9
Game Day: 16
Shani Nushi | 12 Mars 2022 12:30
Shqiponja
23
23 20
Kastrioti
20
Palestra Samadrexhë | 12 Mars 2022 13:00
Samadrexha
22
22 7
Drita
7
Jeton Terstena "TOTA" | 12 Mars 2022 15:00
Vushtrria
16
16 20
Prishtina
20
Shani Nushi | 12 Mars 2022 16:00
Vëllaznimi
18
18 16
Ulpiana
16
Palestra e Qytetit Istog | 12 Mars 2022 16:30
Istogu
32
32 6
Jusuf Gërvalla
6
Palestra e qytetit Shtime | 12 Mars 2022 17:00
Vjosa
17
17 25
Ferizaj
25
Game Day: 17
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 19 Mars 2022 13:00
Prishtina
26
26 12
Samadrexha
12
19 Mars 2022 15:00
Ulpiana
16
16 21
Vjosa
21
Palestra e qytetit Deçan | 19 Mars 2022 15:30
Jusuf Gërvalla
0
0 39
Vëllaznimi
39
Bill Clinton | 19 Mars 2022 16:00
Ferizaj
27
27 24
Vushtrria
24
Palestra e Qytetit Istog | 19 Mars 2022 16:30
Istogu
18
18 26
Shqiponja
26
Bashkim Selishta | 20 Mars 2022 12:00
Drita
7
7 27
Kastrioti
27
Game Day: 18
Shani Nushi | 26 Mars 2022 12:30
Vëllaznimi
13
13 19
Istogu
19
Jeton Terstena "TOTA" | 26 Mars 2022 15:00
Vushtrria
21
21 17
Ulpiana
17
Palestra Samadrexhë | 26 Mars 2022 16:00
Samadrexha
18
18 32
Ferizaj
32
Palestra e qytetit Shtime | 26 Mars 2022 17:00
Vjosa
33
33 2
Jusuf Gërvalla
2
Shani Nushi | 27 Mars 2022 12:00
Shqiponja
42
42 4
Drita
4
Bill Clinton | 27 Mars 2022 16:00
Kastrioti
19
19 23
Prishtina
23
Game Day: 19
Bill Clinton | 1 Prill 2022 15:00
Ulpiana
23
23 26
Samadrexha
26
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Prill 2022 12:30
Prishtina
0
0 10
Drita
10
Bill Clinton | 2 Prill 2022 15:00
Ferizaj
35
35 24
Kastrioti
24
Palestra e qytetit Deçan | 2 Prill 2022 15:30
Jusuf Gërvalla
2
2 38
Vushtrria
38
Palestra e Qytetit Istog | 2 Prill 2022 16:00
Istogu
14
14 14
Vjosa
14
Shani Nushi | 3 Prill 2022 13:00
Vëllaznimi
20
20 31
Shqiponja
31
Game Day: 20
Shani Nushi | 6 Prill 2022 13:00
Shqiponja
24
24 25
Prishtina
25
Palestra Samadrexhë | 6 Prill 2022 16:00
Samadrexha
40
40 3
Jusuf Gërvalla
3
Bill Clinton | 7 Prill 2022 15:30
Kastrioti
28
28 22
Ulpiana
22
Palestra e qytetit Shtime | 7 Prill 2022 16:00
Vjosa
24
24 21
Vëllaznimi
21
Jeton Terstena "TOTA" | 7 Prill 2022 16:00
Vushtrria
25
25 13
Istogu
13
Bashkim Selishta | 7 Prill 2022 16:00
Drita
6
6 42
Ferizaj
42
Game Day: 21
Bill Clinton | 9 Prill 2022 12:00
Ulpiana
24
24 5
Drita
5
Bill Clinton | 9 Prill 2022 15:30
Ferizaj
34
34 30
Prishtina
30
Palestra e Qytetit Istog | 9 Prill 2022 17:30
Istogu
9
9 14
Samadrexha
14
Shani Nushi | 10 Prill 2022 12:30
Vëllaznimi
15
15 26
Vushtrria
26
Palestra e qytetit Deçan | 10 Prill 2022 15:30
Jusuf Gërvalla
2
2 29
Kastrioti
29
Palestra e qytetit Shtime | 10 Prill 2022 16:00
Vjosa
17
17 19
Shqiponja
19
Game Day: 22
Shani Nushi | 16 Prill 2022 12:30
Shqiponja
26
26 27
Ferizaj
27
Bashkim Selishta | 16 Prill 2022 14:00
Drita
8
8 16
Jusuf Gërvalla
16
Jeton Terstena "TOTA" | 16 Prill 2022 15:00
Vushtrria
31
31 15
Vjosa
15
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 16 Prill 2022 16:00
Prishtina
48
48 14
Ulpiana
14
Bill Clinton | 17 Prill 2022 13:00
Kastrioti
31
31 24
Istogu
24
Palestra Samadrexhë | 25 Prill 2022 16:00
Samadrexha
35
35 21
Vëllaznimi
21
Game Day: 2
Palestra Samadrexhë |
Vushtrria
18
18 18
Samadrexha
18
Game Day: 6
Jeton Terstena "TOTA" |
Vushtrria
21
21 27
Ferizaj
27
Game Day: 10
Shani Nushi |
Shqiponja
28
28 19
Vjosa
19
Game Day: 12
Vëllaznimi
0
0 10
Kastrioti
10
12/13.02.2022
Top golëshënuesit
# Player GP G
1
KHF Vushtrria (u18)
18 191
2
KHF Ulpiana (u18)
19 174
3
KHF Vushtrria (u18)
21 145
4
KHF Shqiponja (u18)
21 136
5
KHF Prishtina (u18)
21 134
6
KHF Samadrexha (u18)
20 125
7
KHF Shqiponja (u18)
18 122
8
KHF Istogu (u18)
12 114
9
KHF Kastrioti (u18)
21 114
10
KHF Prishtina (u18)
20 110
11
KHF Istogu (u18)
21 107
12
KHF Prishtina (u18)
16 106
13
KHF Istogu (u18)
17 104
14
KHF Shqiponja (u18)
18 101
15
KHF Vushtrria (u18)
19 98
16
KHF Kastrioti (u18)
20 97
17
KHF Ferizaj (u18)
12 96
18
KHF Shqiponja (u18)
19 92
19
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
13 92
20
KHF Kastrioti (u18)
20 84
21
KHF Ferizaj (u18)
KHF Prishtina (u18)
20 83
22
KHF Samadrexha (u18)
11 81
23
KHF Prishtina (u18)
18 80
24
KHF Vjosa (u18)
18 78
25
KHF Ferizaj (u18)
19 77
26
KHF Samadrexha (u18)
18 77
27
KHF Vjosa (u18)
18 75
28
KHF Ferizaj (u18)
18 75
29
KHF Ferizaj (u18)
18 73
30
KHF Vëllaznimi (u18)
21 73
31
KHF Kastrioti (u18)
19 72
32
KHF Shqiponja (u18)
17 71
33
KHF Ferizaj (u18)
15 70
34
KHF Samadrexha (u18)
11 70
35
KHF Vjosa (u18)
13 70
36
KHF Ferizaj (u18)
18 69
37
KHF Vëllaznimi (u18)
15 69
38
KHF Prishtina (u18)
19 67
39
KHF Vëllaznimi (u18)
19 65
40
KHF Kastrioti (u18)
18 59
41
KHF Vjosa (u18)
19 59
42
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
14 58
43
KHF Vëllaznimi (u18)
11 57
44
KHF Ferizaj (u18)
14 47
45
KHF Drita (u18)
13 47
46
KHF Ulpiana (u18)
18 45
47
KHF Samadrexha (u18)
17 44
48
KHF Ferizaj (u18)
13 39
49
KHF Istogu (u18)
17 35
50
KHF Kastrioti (u18)
17 35
51
KHF Vjosa (u18)
17 35
52
KHF Shqiponja (u18)
18 33
53
KHF Ulpiana (u18)
15 32
54
KHF Vjosa (u18)
12 32
55
KHF Vëllaznimi (u18)
13 31
56
KHF Vushtrria (u18)
13 30
57
KHF Prishtina (u18)
15 28
58
KHF Shqiponja (u18)
11 28
59
KHF Drita (u18)
11 28
60
KHF Istogu (u18)
10 28
61
KHF Vëllaznimi (u18)
15 26
62
KHF Istogu (u18)
9 25
63
KHF Shqiponja (u18)
7 25
64
KHF Istogu (u18)
12 24
65
KHF Istogu (u18)
8 23
66
KHF Kastrioti (u18)
12 23
67
KHF Samadrexha (u18)
10 23
68
KHF Vushtrria (u18)
12 21
69
KHF Vjosa (u18)
6 20
70
KHF Ferizaj (u18)
9 19
71
KHF Vëllaznimi (u18)
6 19
72
KHF Drita (u18)
3 18
73
KHF Ferizaj (u18)
7 17
74
KHF Vushtrria (u18)
7 17
75
KHF Vushtrria (u18)
7 17
76
KHF Ferizaj (u18)
8 16
77
KHF Istogu (u18)
8 16
78
KHF Samadrexha (u18)
10 15
79
KHF Shqiponja (u18)
4 15
80
KHF Vjosa (u18)
5 15
81
KHF Vëllaznimi (u18)
9 15
82
KHF Ferizaj (u18)
5 14
83
KHF Vushtrria (u18)
9 14
84
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
4 14
85
KHF Istogu (u18)
3 13
86
KHF Istogu (u18)
6 12
87
KHF Kastrioti (u18)
7 12
88
KHF Istogu (u18)
6 11
89
KHF Shqiponja (u18)
5 11
90
KHF Prishtina (u18)
8 10
91
KHF Samadrexha (u18)
9 10
92
KHF Drita (u18)
8 10
93
KHF Istogu (u18)
6 10
94
KHF Istogu (u18)
5 10
95
KHF Drita (u18)
4 10
96
KHF Vushtrria (u18)
2 9
97
KHF Ferizaj (u18)
5 9
98
KHF Prishtina (u18)
3 8
99
KHF Shqiponja (u18)
3 8
100
KHF Kastrioti (u18)
6 7
101
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
1 7
102
KHF Vjosa (u18)
4 7
103
KHF Vëllaznimi (u18)
5 7
104
KHF Ulpiana (u18)
3 7
105
KHF Samadrexha (u18)
3 6
106
KHF Samadrexha (u18)
3 6
107
KHF Kastrioti (u18)
2 6
108
KHF Istogu (u18)
2 6
109
KHF Drita (u18)
1 5
110
KHF Drita (u18)
2 5
111
KHF Istogu (u18)
3 5
112
KHF Drita (u18)
3 4
113
KHF Shqiponja (u18)
1 4
114
KHF Vushtrria (u18)
3 4
115
KHF Vushtrria (u18)
4 4
116
KHF Vushtrria (u18)
4 4
117
KHF Ferizaj (u18)
2 4
118
KHF Ulpiana (u18)
3 4
119
KHF Ferizaj (u18)
2 4
120
KHF Ferizaj (u18)
2 4
121
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
1 4
122
KHF Drita (u18)
1 3
123
KHF Shqiponja (u18)
3 3
124
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
2 3
125
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
3 3
126
KHF Ulpiana (u18)
3 3
127
KHF Vjosa (u18)
1 3
128
KHF Vjosa (u18)
2 3
129
KHF Vëllaznimi (u18)
3 3
130
KHF Shqiponja (u18)
2 3
131
KHF Shqiponja (u18)
2 3
132
KHF Ulpiana (u18)
3 3
133
KHF Ulpiana (u18)
2 3
134
KHF Vushtrria (u18)
3 3
135
KHF Drita (u18)
3 3
136
KHF Samadrexha (u18)
2 3
137
KHF Drita (u18)
1 2
138
KHF Samadrexha (u18)
2 2
139
KHF Ulpiana (u18)
1 2
140
KHF Prishtina (u18)
2 2
141
KHF Istogu (u18)
2 2
142
KHF Samadrexha (u18)
1 2
143
KHF Istogu (u18)
2 2
144
KHF Prishtina (u18)
2 2
145
KHF Ulpiana (u18)
2 2
146
KHF Ulpiana (u18)
2 2
147
KHF Vushtrria (u18)
2 2
148
KHF Ulpiana (u18)
2 2
149
KHF Vjosa (u18)
2 2
150
KHF Vëllaznimi (u18)
2 2
151
KHF Ferizaj (u18)
1 1
152
KHF Istogu (u18)
1 1
153
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
1 1
154
KHF Kastrioti (u18)
1 1
155
KHF Prishtina (u18)
1 1
156
KHF Shqiponja (u18)
1 1
157
KHF Shqiponja (u18)
1 1
158
KHF Istogu (u18)
1 1
159
KHF Shqiponja (u18)
1 1
160
KHF Ferizaj (u18)
1 1
161
KHF Kastrioti (u18)
1 1
162
KHF Kastrioti (u18)
1 1
163
KHF Ulpiana (u18)
1 1
164
KHF Drita (u18)
1 1
165
KHF Drita (u18)
1 1
166
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
1 1
167
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
1 1
168
KHF Drita (u18)
1 1
169
KHF Drita (u18)
1 1
170
KHF Istogu (u18)
1 1
171
KHF Samadrexha (u18)
1 1
172
KHF Istogu (u18)
1 1
2 minuta
# Player GP 2min
1
KHF Prishtina (u18)
10 21
2
KHF Vushtrria (u18)
12 17
3
KHF Prishtina (u18)
12 16
4
KHF Vjosa (u18)
11 16
5
KHF Istogu (u18)
11 12
6
KHF Istogu (u18)
10 12
7
KHF Samadrexha (u18)
9 12
8
KHF Shqiponja (u18)
8 12
9
KHF Vushtrria (u18)
9 12
10
KHF Prishtina (u18)
8 11
11
KHF Ferizaj (u18)
8 10
12
KHF Kastrioti (u18)
7 10
13
KHF Kastrioti (u18)
7 10
14
KHF Ulpiana (u18)
6 10
15
KHF Ferizaj (u18)
6 9
16
KHF Kastrioti (u18)
8 9
17
KHF Shqiponja (u18)
8 9
18
KHF Ulpiana (u18)
6 9
19
KHF Istogu (u18)
5 8
20
KHF Shqiponja (u18)
7 8
21
KHF Ferizaj (u18)
KHF Prishtina (u18)
7 8
22
KHF Prishtina (u18)
7 8
23
KHF Prishtina (u18)
7 8
24
KHF Vushtrria (u18)
7 8
25
KHF Istogu (u18)
6 8
26
KHF Ferizaj (u18)
7 7
27
KHF Vëllaznimi (u18)
6 7
28
KHF Shqiponja (u18)
7 7
29
KHF Vushtrria (u18)
4 7
30
KHF Prishtina (u18)
5 6
31
KHF Vjosa (u18)
5 6
32
KHF Ferizaj (u18)
5 6
33
KHF Vushtrria (u18)
5 6
34
KHF Istogu (u18)
2 5
35
KHF Istogu (u18)
5 5
36
KHF Istogu (u18)
5 5
37
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
5 5
38
KHF Kastrioti (u18)
5 5
39
KHF Samadrexha (u18)
5 5
40
KHF Shqiponja (u18)
4 5
41
KHF Vjosa (u18)
5 5
42
KHF Vëllaznimi (u18)
4 5
43
KHF Drita (u18)
3 5
44
KHF Kastrioti (u18)
5 5
45
KHF Istogu (u18)
3 4
46
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
3 4
47
KHF Samadrexha (u18)
4 4
48
KHF Shqiponja (u18)
3 4
49
KHF Drita (u18)
4 4
50
KHF Istogu (u18)
3 3
51
KHF Kastrioti (u18)
3 3
52
KHF Kastrioti (u18)
3 3
53
KHF Prishtina (u18)
2 3
54
KHF Samadrexha (u18)
3 3
55
KHF Samadrexha (u18)
3 3
56
KHF Samadrexha (u18)
3 3
57
KHF Shqiponja (u18)
2 3
58
KHF Shqiponja (u18)
2 3
59
KHF Vëllaznimi (u18)
3 3
60
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
2 3
61
KHF Drita (u18)
3 3
62
KHF Ulpiana (u18)
2 3
63
KHF Drita (u18)
2 3
64
KHF Drita (u18)
1 2
65
KHF Drita (u18)
2 2
66
KHF Ferizaj (u18)
2 2
67
KHF Shqiponja (u18)
2 2
68
KHF Shqiponja (u18)
2 2
69
KHF Vëllaznimi (u18)
1 2
70
KHF Vëllaznimi (u18)
2 2
71
KHF Vjosa (u18)
2 2
72
KHF Vjosa (u18)
2 2
73
KHF Vushtrria (u18)
2 2
74
KHF Vëllaznimi (u18)
1 2
75
KHF Istogu (u18)
2 2
76
KHF Ulpiana (u18)
1 2
77
KHF Ulpiana (u18)
2 2
78
KHF Vushtrria (u18)
2 2
79
KHF Istogu (u18)
2 2
80
KHF Istogu (u18)
2 2
81
KHF Vjosa (u18)
2 2
82
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
2 2
83
KHF Ulpiana (u18)
2 2
84
KHF Drita (u18)
1 2
85
KHF Drita (u18)
2 2
86
KHF Samadrexha (u18)
2 2
87
KHF Drita (u18)
1 1
88
KHF Drita (u18)
1 1
89
KHF Ferizaj (u18)
1 1
90
KHF Ferizaj (u18)
1 1
91
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
1 1
92
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
1 1
93
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
1 1
94
KHF Kastrioti (u18)
1 1
95
KHF Samadrexha (u18)
1 1
96
KHF Samadrexha (u18)
1 1
97
KHF Ulpiana (u18)
1 1
98
KHF Ulpiana (u18)
1 1
99
KHF Ulpiana (u18)
1 1
100
KHF Ulpiana (u18)
1 1
101
KHF Vjosa (u18)
1 1
102
KHF Vjosa (u18)
1 1
103
KHF Vushtrria (u18)
1 1
104
KHF Drita (u18)
1 1
105
KHF Shqiponja (u18)
1 1
106
KHF Vëllaznimi (u18)
1 1
107
KHF Vëllaznimi (u18)
1 1
108
KHF Vëllaznimi (u18)
1 1
109
KHF Drita (u18)
1 1
110
KHF Samadrexha (u18)
1 1
111
KHF Istogu (u18)
1 1
112
KHF Prishtina (u18)
1 1
113
KHF Ulpiana (u18)
1 1
114
KHF Ferizaj (u18)
1 1
115
KHF Ferizaj (u18)
1 1
116
KHF Istogu (u18)
1 1
117
KHF Kastrioti (u18)
1 1
118
KHF Ulpiana (u18)
1 1
119
KHF Vjosa (u18)
1 1
120
KHF Vjosa (u18)
1 1
121
KHF Drita (u18)
1 1
122
KHF Drita (u18)
1 1
123
KHF Jusuf Gërvalla (u18)
1 1
124
KHF Drita (u18)
1 1
125
KHF Drita (u18)
1 1
126
KHF Istogu (u18)
1 1
Kartona të kuq
# Player GP RC
1
KHF Prishtina (u18)
2 2
2
KHF Ferizaj (u18)
1 2
3
KHF Ferizaj (u18)
1 1
4
KHF Ferizaj (u18)
1 1
5
KHF Istogu (u18)
1 1
6
KHF Prishtina (u18)
1 1
7
KHF Samadrexha (u18)
1 1
8
KHF Ulpiana (u18)
1 1
9
KHF Vushtrria (u18)
1 1
10
KHF Vushtrria (u18)
1 1
11
KHF Drita (u18)
1 1