Detajet e ndeshjës

16 Prill 2022 16:00
F F H F H
H H H H F
Prishtina 23 48
Ulpiana 8 14
Fund
Statistika
KHF Prishtina (u18)
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Diarta Shala 8 1 1 0 0
Erza Aliu 0 0 0 0 0
Learta Kurteshi 5 1 0 0 0
Natyrë Arifi 0 0 0 0 0
Viola Imeri 0 0 0 0 0
Renea Kelani 1 0 0 0 0
Dineta Ahmeti 0 0 0 0 0
Pranvera Imeri 0 0 0 0 0
Ermira Berisha 9 0 0 0 0
Enea Ajvazi 7 0 1 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Shqiponja Imeri 0 0 0 0 0
Albina Pllana 0 0 0 0 0
KHF Ulpiana (u18)
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Dafina Magashi 0 0 0 0 0
Eljesa Ratkoceri 0 0 0 0 0
Gresa Gashi 0 0 0 0 0
Medina Dedushi 1 0 1 0 0
Erona Reçica 0 0 1 0 0
Dineta Halili 0 0 0 0 0
Alias Halimi 0 0 0 0 0
Vlera Marevci 1 0 0 0 0
Olsa Ahmeti 10 1 3 0 0
Elvira Luma 0 0 0 0 0
Fjolla Berisha 2 0 3 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Erjona Peja 0 0 0 0 0
Takimet e mëparshme
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Nëntor 2021 18:00
Ulpiana
10
10 34
Prishtina
34