Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Match details

21 Prill 2022
18:00
KHF Prishtina
F F F H F
39
39 32
KHF Ferizaj
F F F F F
32
19-21
Full Time
Head to Head
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 9 Prill 2022 17:30
Ferizaj
37
37 23
Prishtina
23
competition logo
competition logo
Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Nëntor 2021 18:30
Prishtina
34
34 27
Ferizaj
27
Kupa e Kosovës (F) - 2020-2021 Eliminatoret
21 Maj 2021 13:00
Ferizaj
21
21 29
Prishtina
29
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave – 2020-2021 Faza grupore
3 Prill 2021 17:00
Prishtina
33
33 33
Ferizaj
33
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave – 2020-2021 Faza grupore
28 Nëntor 2020 17:00
Ferizaj
27
27 35
Prishtina
35