Tabela
Rezultatet
Ndeshjet
Statistikat
Superliga e Femrave 2021/22
# Team P W D L + - Pts
1 22 22 0 0 824 447 44
2 22 19 0 3 811 455 38
3 22 18 0 4 816 629 36
4 22 17 0 5 884 565 34
5 22 13 1 8 716 666 27
6 22 11 1 10 670 712 23
7 22 8 1 13 610 717 17
8 22 8 0 14 626 688 16
9 22 6 1 15 578 651 13
10 22 4 0 18 566 740 8
11 22 4 0 18 472 707 8
12 22 0 0 22 400 996 0
Rezultatet
Game Day: 22
competition logo
competition logo
Faza grupore
Jeton Terstena "TOTA" | 16 Prill 2022 16:30
Vushtrria
48
48 22
Vjosa
22
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra Samadrexhë | 25 Prill 2022 17:30
Samadrexha
21
21 23
Vëllaznimi
23
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 17 Prill 2022 15:00
Kastrioti
26
26 33
Istogu
33
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bashkim Selishta | 16 Prill 2022 15:30
Drita
26
26 38
Jusuf Gërvalla
38
competition logo
competition logo
Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 16 Prill 2022 17:30
Prishtina
48
48 14
Ulpiana
14
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 16 Prill 2022 14:00
Shqiponja
34
34 48
Ferizaj
48
Game Day: 21
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 9 Prill 2022 13:30
Ulpiana
41
41 26
Drita
26
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 10 Prill 2022 17:30
Vjosa
26
26 35
Shqiponja
35
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 10 Prill 2022 14:00
Vëllaznimi
31
31 52
Vushtrria
52
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e Qytetit Istog | 9 Prill 2022 19:30
Istogu
28
28 16
Samadrexha
16
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 10 Prill 2022 17:00
Jusuf Gërvalla
28
28 32
Kastrioti
32
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 9 Prill 2022 17:30
Ferizaj
37
37 23
Prishtina
23
Game Day: 20
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 6 Prill 2022 14:30
Shqiponja
23
23 46
Prishtina
46
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bashkim Selishta | 7 Prill 2022 17:30
Drita
27
27 48
Ferizaj
48
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 7 Prill 2022 17:00
Kastrioti
38
38 30
Ulpiana
30
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra Samadrexhë | 6 Prill 2022 17:30
Samadrexha
34
34 29
Jusuf Gërvalla
29
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 7 Prill 2022 17:30
Vjosa
22
22 32
Vëllaznimi
32
competition logo
competition logo
Faza grupore
Jeton Terstena "TOTA" | 7 Prill 2022 17:30
Vushtrria
24
24 34
Istogu
34
Game Day: 19
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 2 Prill 2022 17:00
Jusuf Gërvalla
27
27 47
Vushtrria
47
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 3 Prill 2022 14:30
Vëllaznimi
32
32 32
Shqiponja
32
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e Qytetit Istog | 2 Prill 2022 17:30
Istogu
49
49 15
Vjosa
15
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 1 Prill 2022 16:30
Ulpiana
27
27 31
Samadrexha
31
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 2 Prill 2022 17:00
Ferizaj
42
42 24
Kastrioti
24
competition logo
competition logo
Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Prill 2022 14:00
Prishtina
53
53 12
Drita
12
Game Day: 18
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 27 Mars 2022 18:00
Kastrioti
20
20 31
Prishtina
31
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra Samadrexhë | 26 Mars 2022 17:30
Samadrexha
20
20 28
Ferizaj
28
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 27 Mars 2022 13:30
Shqiponja
40
40 16
Drita
16
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 26 Mars 2022 18:30
Vjosa
30
30 36
Jusuf Gërvalla
36
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 26 Mars 2022 14:00
Vëllaznimi
19
19 37
Istogu
37
competition logo
competition logo
Faza grupore
Jeton Terstena "TOTA" | 26 Mars 2022 17:00
Vushtrria
36
36 19
Ulpiana
19
Game Day: 17
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e Qytetit Istog | 19 Mars 2022 18:00
Istogu
44
44 23
Shqiponja
23
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 19 Mars 2022 17:00
Jusuf Gërvalla
21
21 26
Vëllaznimi
26
competition logo
competition logo
Faza grupore
19 Mars 2022 16:30
Ulpiana
37
37 25
Vjosa
25
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 19 Mars 2022 18:00
Ferizaj
42
42 32
Vushtrria
32
competition logo
competition logo
Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 19 Mars 2022 15:00
Prishtina
35
35 13
Samadrexha
13
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bashkim Selishta | 20 Mars 2022 13:30
Drita
27
27 38
Kastrioti
38
Game Day: 16
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 12 Mars 2022 14:00
Shqiponja
37
37 39
Kastrioti
39
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bashkim Selishta | 13 Mars 2022 13:30
Samadrexha
32
32 18
Drita
18
competition logo
competition logo
Faza grupore
Jeton Terstena "TOTA" | 12 Mars 2022 17:00
Vushtrria
24
24 27
Prishtina
27
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 12 Mars 2022 18:30
Vjosa
14
14 33
Ferizaj
33
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 12 Mars 2022 17:30
Vëllaznimi
37
37 26
Ulpiana
26
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e Qytetit Istog | 13 Mars 2022 18:00
Istogu
30
30 20
Jusuf Gërvalla
20
Game Day: 15
competition logo
competition logo
Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Mars 2022 16:00
Prishtina
40
40 8
Vjosa
8
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 5 Mars 2022 16:00
Jusuf Gërvalla
24
24 27
Shqiponja
27
competition logo
competition logo
Faza grupore
Ulpiana
24
24 38
Istogu
38
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 6 Mars 2022 17:00
Ferizaj
41
41 28
Vëllaznimi
28
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bashkim Selishta | 6 Mars 2022 13:30
Drita
17
17 62
Vushtrria
62
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 5 Mars 2022 18:00
Kastrioti
35
35 32
Samadrexha
32
Game Day: 14
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 27 Shkurt 2022 15:30
Shqiponja
23
23 21
Samadrexha
21
competition logo
competition logo
Faza grupore
Jeton Terstena "TOTA" | 27 Shkurt 2022 17:00
Vushtrria
33
33 31
Kastrioti
31
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bashkim Selishta | 27 Shkurt 2022 14:30
Vjosa
28
28 15
Drita
15
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 26 Shkurt 2022 16:00
Vëllaznimi
18
18 38
Prishtina
38
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e Qytetit Istog | 26 Shkurt 2022 16:00
Istogu
32
32 31
Ferizaj
31
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 26 Shkurt 2022 17:00
Jusuf Gërvalla
30
30 22
Ulpiana
22
Game Day: 13
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 20 Shkurt 2022 14:30
Ulpiana
26
26 32
Shqiponja
32
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 20 Shkurt 2022 14:30
Ferizaj
40
40 32
Jusuf Gërvalla
32
competition logo
competition logo
Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 19 Shkurt 2022 18:00
Prishtina
29
29 35
Istogu
35
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bashkim Selishta | 20 Shkurt 2022 12:30
Drita
21
21 40
Vëllaznimi
40
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 19 Shkurt 2022 14:30
Kastrioti
26
26 17
Vjosa
17
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra Samadrexhë | 20 Shkurt 2022 16:00
Samadrexha
23
23 44
Vushtrria
44
Game Day: 12
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 12 Shkurt 2022 17:00
Ulpiana
30
30 38
Ferizaj
38
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 12 Shkurt 2022 15:30
Jusuf Gërvalla
19
19 33
Prishtina
33
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bashkim Selishta | 13 Shkurt 2022 14:30
Istogu
52
52 9
Drita
9
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 14 Prill 2022 17:00
Vëllaznimi
25
25 36
Kastrioti
36
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 12 Shkurt 2022 17:00
Vjosa
18
18 26
Samadrexha
26
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 12 Shkurt 2022 14:00
Shqiponja
21
21 41
Vushtrria
41
Game Day: 11
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e Qytetit Istog | 27 Nëntor 2021 18:00
Istogu
46
46 23
Kastrioti
23
competition logo
competition logo
Faza grupore
27 Nëntor 2021 18:00
Vjosa
20
20 40
Vushtrria
40
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 4 Dhjetor 2021 18:00
Vëllaznimi
28
28 24
Samadrexha
24
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 29 Nëntor 2021 15:00
Jusuf Gërvalla
58
58 22
Drita
22
competition logo
competition logo
Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Nëntor 2021 19:30
Ulpiana
13
13 38
Prishtina
38
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 27 Nëntor 2021 17:00
Ferizaj
38
38 33
Shqiponja
33
Game Day: 10
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 20 Nëntor 2021 15:30
Shqiponja
28
28 24
Vjosa
24
competition logo
competition logo
Faza grupore
Jeton Terstena "TOTA" | 20 Nëntor 2021 17:00
Vushtrria
39
39 26
Vëllaznimi
26
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra Samadrexhë | 20 Nëntor 2021 19:00
Samadrexha
18
18 31
Istogu
31
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra Samadrexhë | 20 Nëntor 2021 15:00
Kastrioti
44
44 33
Jusuf Gërvalla
33
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bashkim Selishta | 21 Nëntor 2021 12:30
Drita
21
21 34
Ulpiana
34
competition logo
competition logo
Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Nëntor 2021 18:30
Prishtina
34
34 27
Ferizaj
27
Game Day: 9
competition logo
competition logo
Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 17 Nëntor 2021 19:00
Prishtina
34
34 18
Shqiponja
18
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 12 Nëntor 2021 17:00
Ferizaj
34
34 24
Drita
24
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 13 Nëntor 2021 15:00
Ulpiana
28
28 30
Kastrioti
30
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 13 Nëntor 2021 16:00
Jusuf Gërvalla
25
25 23
Samadrexha
23
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e Qytetit Istog | 13 Nëntor 2021 18:00
Istogu
31
31 16
Vushtrria
16
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 13 Nëntor 2021 14:00
Vëllaznimi
27
27 29
Vjosa
29
Game Day: 8
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 7 Nëntor 2021 14:00
Shqiponja
38
38 32
Vëllaznimi
32
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 6 Nëntor 2021 19:00
Vjosa
12
12 37
Istogu
37
competition logo
competition logo
Faza grupore
Jeton Terstena "TOTA" | 6 Nëntor 2021 17:00
Vushtrria
46
46 28
Jusuf Gërvalla
28
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra Samadrexhë | 6 Nëntor 2021 19:00
Samadrexha
28
28 30
Ulpiana
30
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 6 Nëntor 2021 16:00
Kastrioti
30
30 34
Ferizaj
34
competition logo
competition logo
Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Nëntor 2021 15:30
Drita
14
14 53
Prishtina
53
Game Day: 7
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 31 Tetor 2021 15:30
Drita
19
19 58
Shqiponja
58
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra Universum Bardhosh | 30 Tetor 2021 17:30
Prishtina
40
40 27
Kastrioti
27
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 31 Tetor 2021 16:00
Ferizaj
45
45 36
Samadrexha
36
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 30 Tetor 2021 15:00
Ulpiana
17
17 40
Vushtrria
40
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 30 Tetor 2021 16:00
Jusuf Gërvalla
23
23 16
Vjosa
16
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e Qytetit Istog | 30 Tetor 2021 18:00
Istogu
43
43 21
Vëllaznimi
21
Game Day: 6
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 24 Tetor 2021 14:00
Shqiponja
20
20 34
Istogu
34
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 23 Tetor 2021 16:30
Vëllaznimi
27
27 29
Jusuf Gërvalla
29
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 23 Tetor 2021 18:00
Vjosa
28
28 23
Ulpiana
23
competition logo
competition logo
Faza grupore
Jeton Terstena "TOTA" | 3 Nëntor 2021 18:00
Vushtrria
34
34 29
Ferizaj
29
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra Samadrexhë | 2 Nëntor 2021 19:00
Samadrexha
25
25 32
Prishtina
32
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 25 Tetor 2021 16:00
Kastrioti
51
51 19
Drita
19
Game Day: 5
competition logo
competition logo
Faza grupore
Bill Clinton | 21 Tetor 2021 18:30
Kastrioti
36
36 26
Shqiponja
26
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra Samadrexhë |
Drita
19
19 44
Samadrexha
44
competition logo
competition logo
Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Tetor 2021 19:30
Prishtina
31
31 25
Vushtrria
25
competition logo
competition logo
Faza grupore
16 Tetor 2021 13:30
Ferizaj
38
38 24
Vjosa
24
competition logo
competition logo
Faza grupore
18 Tetor 2021 12:30
Ulpiana
22
22 25
Vëllaznimi
25
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 27 Tetor 2021 18:30
Jusuf Gërvalla
18
18 38
Istogu
38
Game Day: 4
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 9 Tetor 2021 14:00
Shqiponja
25
25 24
Jusuf Gërvalla
24
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e Qytetit Istog | 9 Tetor 2021 18:00
Istogu
40
40 20
Ulpiana
20
competition logo
competition logo
Faza grupore
Shani Nushi | 9 Tetor 2021 17:00
Vëllaznimi
33
33 43
Ferizaj
43
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra e qytetit Shtime | 10 Tetor 2021 18:00
Vjosa
15
15 36
Prishtina
36
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra Samadrexhë | 10 Tetor 2021 13:00
Vushtrria
74
74 16
Drita
16
competition logo
competition logo
Faza grupore
Palestra Samadrexhë | 10 Tetor 2021 16:30
Samadrexha
29
29 29
Kastrioti
29
Game Day: 3
competition logo
competition logo
Faza grupore
2 Tetor 2021 13:00
Ulpiana
32
32 41
Jusuf Gërvalla
41
competition logo
competition logo
Faza grupore
3 Tetor 2021 16:30
Samadrexha
32
32 35
Shqiponja
35
competition logo
competition logo
Faza grupore
1 Tetor 2021 17:00
Kastrioti
25
25 34
Vushtrria
34
competition logo
competition logo
Faza grupore
3 Tetor 2021 16:00
Drita
8
8 31
Vjosa
31
Shtime
competition logo
competition logo
Faza grupore
2 Tetor 2021 14:30
Prishtina
47
47 19
Vëllaznimi
19
competition logo
competition logo
Faza grupore
2 Tetor 2021 19:00
Ferizaj
28
28 37
Istogu
37
Game Day: 2
competition logo
competition logo
Faza grupore
25 Shtator 2021 13:30
Shqiponja
31
31 26
Ulpiana
26
competition logo
competition logo
Faza grupore
25 Shtator 2021 17:00
Jusuf Gërvalla
23
23 33
Ferizaj
33
competition logo
competition logo
Faza grupore
25 Shtator 2021 18:00
Istogu
29
29 28
Prishtina
28
competition logo
competition logo
Faza grupore
26 Shtator 2021 13:30
Vëllaznimi
41
41 17
Drita
17
competition logo
competition logo
Faza grupore
26 Shtator 2021 18:00
Vjosa
22
22 37
Kastrioti
37
competition logo
competition logo
Faza grupore
25 Shtator 2021 16:00
Vushtrria
43
43 17
Samadrexha
17
Game Day: 1
competition logo
competition logo
Faza grupore
18 Shtator 2021 16:00
Vushtrria
50
50 31
Shqiponja
31
competition logo
competition logo
Faza grupore
19 Shtator 2021 17:00
Samadrexha
33
33 26
Vjosa
26
competition logo
competition logo
Faza grupore
18 Shtator 2021 18:00
Kastrioti
39
39 20
Vëllaznimi
20
competition logo
competition logo
Faza grupore
18 Shtator 2021 16:00
Drita
7
7 46
Istogu
46
competition logo
competition logo
Faza grupore
18 Shtator 2021 14:00
Prishtina
35
35 20
Jusuf Gërvalla
20
competition logo
competition logo
Faza grupore
19 Shtator 2021 18:00
Ferizaj
39
39 25
Ulpiana
25
competition logo
competition logo
PLAY-OFF
Palestra e Qytetit Istog | 30 Prill 2022 20:30
Istogu
32
32 31
Ferizaj
31
competition logo
competition logo
PLAY-OUT
Palestra e Qytetit Istog | 30 Prill 2022 13:00
Samadrexha
32
32 25
KEK-u
25
competition logo
competition logo
PLAY-OFF
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 27 Prill 2022 20:30
Prishtina
29
29 30
Ferizaj
30
competition logo
competition logo
PLAY-OFF
Bill Clinton | 23 Prill 2022 17:30
Ferizaj
33
33 28
Prishtina
28
competition logo
competition logo
PLAY-OFF
Jeton Terstena "TOTA" | 23 Prill 2022 17:30
Vushtrria
19
19 31
Istogu
31
competition logo
competition logo
PLAY-OFF
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Prill 2022 18:00
Prishtina
39
39 32
Ferizaj
32
competition logo
competition logo
PLAY-OFF
Palestra e Qytetit Istog | 20 Prill 2022 20:30
Istogu
32
32 22
Vushtrria
22
competition logo
competition logo
PLAY-OFF
Bill Clinton | 4 Maj 2022 18:00
Ferizaj
25
25 26
Istogu
26
Top golëshënuesit
# Player GP G
1
KHF Shqiponja
21 221
2
KHF Vëllaznimi
21 188
3
KHF Vushtrria
23 186
4
KHF Drita
20 176
5
KHF Istogu
20 172
6
KHF Samadrexha
23 168
7
KHF Jusuf Gërvalla
21 161
8
KHF Istogu
24 159
9
KHF Ulpiana
22 154
10
KHF Vushtrria
22 151
11
KHF Ferizaj
22 146
12
KHF Kastrioti
21 143
13
KHF Ulpiana
22 141
14
KHF Vëllaznimi
22 139
15
KHF Prishtina
23 136
16
KHF Vjosa
21 136
17
KHF Ferizaj
22 135
18
KHF Vushtrria
24 133
19
KHF Prishtina
24 131
20
KHF Vushtrria
20 130
21
KHF Kastrioti
22 122
22
KHF Shqiponja
KHF Ulpiana
21 119
23
KHF Prishtina
22 119
24
KHF Vushtrria
23 116
25
KHF Ferizaj
23 106
26 23 106
27
KHF Kastrioti
20 102
28
KHF Prishtina
22 102
29
KHF Istogu
21 102
30
KHF Jusuf Gërvalla
22 101
31
KHF Jusuf Gërvalla
21 100
32
KHF Jusuf Gërvalla
13 97
33
KHF Vjosa
21 96
34
KHF Prishtina
21 95
35
KHF Shqiponja
19 95
36
KHF Istogu
20 91
37
KHF Kastrioti
16 91
38
KHF Samadrexha
9 88
39
KHF Samadrexha
21 85
40 12 83
41
KHF Ferizaj
23 79
42
KHF Jusuf Gërvalla
19 78
43
KHF Prishtina
18 78
44
KHF Prishtina
17 75
45
KHF Samadrexha
19 72
46
KHF Ulpiana
21 72
47
KHF Ferizaj
10 72
48
KHF Vushtrria
20 71
49
KHF Istogu
14 70
50
KHF Ferizaj
11 69
51
KHF Prishtina
20 68
52
KHF Shqiponja
16 66
53
KHF Vushtrria
21 65
54
KHF Drita
19 64
55
KHF Drita
16 64
56
KHF Ferizaj
12 61
57
KHF Istogu
16 59
58
KHF Vëllaznimi
20 58
59
KHF Kastrioti
18 56
60
KHF Vëllaznimi
18 56
61
KHF Shqiponja
17 55
62 9 54
63
KHF Vjosa
15 54
64
KHF Kastrioti
14 53
65
KHF Shqiponja
17 53
66
KHF Vëllaznimi
18 52
67
KHF Shqiponja
KHF Vëllaznimi
14 52
68
KHF Vjosa
14 51
69
KHF Kastrioti
19 50
70
KHF Samadrexha
11 50
71 7 50
72
KHF Shqiponja
12 49
73
KHF Shqiponja
14 47
74
KHF Drita
18 43
75
KHF Vëllaznimi
16 39
76
KHF Samadrexha
11 38
77 5 38
78
KHF Ferizaj
14 35
79
KHF Ulpiana
9 35
80
KHF Vushtrria
8 35
81
KHF Kastrioti
11 34
82
KHF Vjosa
12 33
83
KHF Samadrexha
8 33
84
KHF Jusuf Gërvalla
8 32
85
KHF Prishtina
7 27
86
KHF Ferizaj
12 26
87
KHF Shqiponja
11 25
88
KHF Vjosa
8 25
89
KHF Samadrexha
13 24
90
KHF Vushtrria
14 24
91
KHF Ferizaj
6 21
92
KHF Ferizaj
11 21
93
KHF Samadrexha
8 20
94 6 20
95
KHF Prishtina
7 19
96
KHF Vjosa
11 19
97
KHF Vjosa
8 18
98
KHF Vjosa
6 18
99
KHF Jusuf Gërvalla
7 17
100
KHF Kastrioti
10 17
101
KHF Ulpiana
8 17
102
KHF Drita
4 16
103
KHF Ferizaj
5 16
104
KHF Shqiponja
6 16
105
KHF Drita
9 15
106
KHF Istogu
4 15
107
KHF Prishtina
2 15
108
KHF Prishtina
4 14
109
KHF Shqiponja
3 14
110
KHF Ulpiana
7 13
111
KHF Kastrioti
6 12
112
KHF Ferizaj
5 11
113
KHF Samadrexha
7 11
114
KHF Jusuf Gërvalla
8 10
115
KHF Jusuf Gërvalla
7 10
116
KHF Shqiponja
2 10
117
KHF Jusuf Gërvalla
4 9
118
KHF Vjosa
5 9
119
KHF Istogu
4 8
120
KHF Samadrexha
6 8
121
KHF Vëllaznimi
2 8
122
KHF Drita
4 7
123
KHF Ferizaj
5 7
124
KHF Istogu
2 7
125
KHF Kastrioti
1 7
126
KHF Prishtina
1 7
127
KHF Samadrexha
3 7
128
KHF Ferizaj
1 6
129
KHF Kastrioti
5 6
130
KHF Prishtina
2 6
131
KHF Ulpiana
4 6
132
KHF Istogu
2 5
133
KHF Shqiponja
3 5
134
KHF Vushtrria
2 5
135
KHF Shqiponja
KHF Vëllaznimi
4 5
136
KHF Drita
2 4
137
KHF Kastrioti
3 4
138
KHF Kastrioti
1 4
139
KHF Ulpiana
2 4
140
KHF Ulpiana
3 4
141
KHF Vushtrria
3 4
142
KHF Vëllaznimi
3 4
143
KHF Drita
2 4
144
KHF Drita
1 3
145
KHF Istogu
2 3
146
KHF Ferizaj
1 3
147
KHF Vëllaznimi
3 3
148
KHF Vjosa
3 3
149
KHF Vjosa
2 3
150
KHF Ferizaj
2 2
151
KHF Kastrioti
1 2
152
KHF Samadrexha
1 2
153
KHF Ulpiana
1 2
154
KHF Drita
1 1
155
KHF Drita
1 1
156
KHF Istogu
1 1
157
KHF Istogu
1 1
158
KHF Kastrioti
1 1
159
KHF Samadrexha
1 1
160
KHF Samadrexha
1 1
161
KHF Shqiponja
1 1
162
KHF Shqiponja
1 1
163
KHF Vëllaznimi
1 1
164 1 1
165
KHF Drita
1 1
166
KHF Vëllaznimi
1 1
167
KHF Drita
1 1
168
KHF Prishtina
1 1
169
KHF Istogu
1 1
170
KHF Istogu
1 1
2 minuta
# Player 2min
1
KHF Shqiponja
27
2
KHF Drita
19
3
KHF Kastrioti
19
4
KHF Kastrioti
19
5
KHF Ulpiana
18
6
KHF Ferizaj
18
7
KHF Ulpiana
17
8
KHF Jusuf Gërvalla
17
9
KHF Kastrioti
17
10
KHF Samadrexha
17
11
KHF Shqiponja
17
12
KHF Shqiponja
16
13
KHF Prishtina
16
14
KHF Drita
15
15 14
16
KHF Kastrioti
14
17
KHF Ulpiana
14
18
KHF Samadrexha
14
19
KHF Vushtrria
14
20
KHF Vushtrria
14
21
KHF Jusuf Gërvalla
13
22
KHF Vushtrria
13
23
KHF Istogu
13
24
KHF Prishtina
12
25
KHF Vëllaznimi
12
26
KHF Vëllaznimi
12
27
KHF Jusuf Gërvalla
11
28
KHF Prishtina
11
29
KHF Vëllaznimi
11
30
KHF Vushtrria
10
31
KHF Istogu
10
32
KHF Drita
9
33
KHF Drita
9
34
KHF Ferizaj
9
35
KHF Jusuf Gërvalla
9
36
KHF Jusuf Gërvalla
9
37
KHF Shqiponja
9
38
KHF Vjosa
9
39
KHF Ferizaj
8
40
KHF Shqiponja
8
41
KHF Vjosa
8
42
KHF Vushtrria
8
43
KHF Prishtina
8
44
KHF Istogu
7
45
KHF Kastrioti
7
46
KHF Prishtina
7
47
KHF Samadrexha
7
48
KHF Shqiponja
7
49
KHF Ulpiana
7
50
KHF Ulpiana
7
51
KHF Vushtrria
7
52
KHF Samadrexha
7
53
KHF Ferizaj
6
54
KHF Ferizaj
6
55
KHF Jusuf Gërvalla
6
56
KHF Jusuf Gërvalla
6
57
KHF Ulpiana
6
58
KHF Samadrexha
6
59
KHF Samadrexha
6
60
KHF Shqiponja
6
61
KHF Vëllaznimi
6
62
KHF Vjosa
6
63
KHF Vjosa
6
64
KHF Vushtrria
6
65
KHF Ferizaj
5
66
KHF Istogu
5
67
KHF Jusuf Gërvalla
5
68
KHF Kastrioti
5
69
KHF Prishtina
5
70
KHF Ulpiana
5
71
KHF Ulpiana
5
72
KHF Vëllaznimi
5
73
KHF Shqiponja
KHF Vëllaznimi
5
74
KHF Ferizaj
4
75
KHF Istogu
4
76
KHF Kastrioti
4
77
KHF Kastrioti
4
78
KHF Ulpiana
4
79
KHF Ferizaj
4
80
KHF Prishtina
4
81
KHF Samadrexha
4
82
KHF Samadrexha
4
83
KHF Vjosa
4
84
KHF Vjosa
4
85 4
86
KHF Drita
3
87
KHF Kastrioti
3
88
KHF Samadrexha
3
89
KHF Vëllaznimi
3
90
KHF Vëllaznimi
3
91
KHF Vëllaznimi
3
92
KHF Drita
3
93
KHF Istogu
2
94
KHF Jusuf Gërvalla
2
95
KHF Jusuf Gërvalla
2
96
KHF Kastrioti
2
97
KHF Kastrioti
2
98
KHF Ferizaj
2
99
KHF Prishtina
2
100
KHF Prishtina
2
101
KHF Samadrexha
2
102
KHF Samadrexha
2
103
KHF Shqiponja
2
104
KHF Shqiponja
2
105
KHF Ulpiana
2
106
KHF Shqiponja
2
107
KHF Vjosa
2
108
KHF Vjosa
2
109
KHF Vushtrria
2
110
KHF Vushtrria
2
111
KHF Vëllaznimi
2
112
KHF Drita
2
113
KHF Drita
1
114
KHF Drita
1
115
KHF Drita
1
116
KHF Ferizaj
1
117
KHF Ferizaj
1
118
KHF Ferizaj
1
119 1
120 1
121
KHF Istogu
1
122
KHF Istogu
1
123
KHF Jusuf Gërvalla
1
124
KHF Kastrioti
1
125
KHF Kastrioti
1
126
KHF Prishtina
1
127
KHF Samadrexha
1
128
KHF Samadrexha
1
129
KHF Samadrexha
1
130
KHF Vëllaznimi
1
131
KHF Shqiponja
1
132
KHF Vushtrria
1
133
KHF Vushtrria
1
134
KHF Drita
1
135
KHF Vëllaznimi
1
136
KHF Drita
1
137
KHF Ferizaj
1
138 1
139 1
Kartona të kuq
# Player RC
1
KHF Ferizaj
2
2
KHF Vëllaznimi
2
3
KHF Samadrexha
1
4
KHF Vjosa
1
show in full screen
Gjysmëfinalet
Istogu
Vushtrria
32
22
31
19
Prishtina
Ferizaj
39
32
28
33
29
30
Finale
Istogu
Ferizaj
32
31
26
25
show in full screen
PLAY OUT
Samadrexha
KEK-u
32
25