Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Match details

> Faza grupore > Game Day: 20
6 Prill 2022
14:30
KHF Shqiponja
H H H F B
23
23 46
KHF Prishtina
F F F F F
46
8-22
Full Time
Head to Head
competition logo
competition logo
Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 17 Nëntor 2021 19:00
Prishtina
34
34 18
Shqiponja
18
Kupa e Kosovës (F) - 2020-2021 Eliminatoret
24 Mars 2021 15:00
Shqiponja
29
29 44
Prishtina
44
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave – 2020-2021 Faza grupore
3 Mars 2021 17:30
Prishtina
40
40 28
Shqiponja
28
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave – 2020-2021 Faza grupore
1 Nëntor 2020 14:40
Shqiponja
29
29 36
Prishtina
36