Tabela
Rezultatet
Statistikat
Tabela
# Team P W D L + - Pts
1 22 22 0 0 824 447 44
2 22 19 0 3 811 455 38
3 22 18 0 4 816 629 36
4 22 17 0 5 884 565 34
5 22 13 1 8 716 666 27
6 22 11 1 10 670 712 23
7 22 8 1 13 610 717 17
8 22 8 0 14 626 688 16
9 22 6 1 15 578 651 13
10 22 4 0 18 566 740 8
11 22 4 0 18 472 707 8
12 22 0 0 22 400 996 0
Rezultatet
Game Day: 1
18 Shtator 2021 14:00
Prishtina
35
35 20
Jusuf Gërvalla
20
18 Shtator 2021 16:00
Vushtrria
50
50 31
Shqiponja
31
18 Shtator 2021 16:00
Drita
7
7 46
Istogu
46
18 Shtator 2021 18:00
Kastrioti
39
39 20
Vëllaznimi
20
19 Shtator 2021 17:00
Samadrexha
33
33 26
Vjosa
26
19 Shtator 2021 18:00
Ferizaj
39
39 25
Ulpiana
25
Game Day: 2
25 Shtator 2021 13:30
Shqiponja
31
31 26
Ulpiana
26
25 Shtator 2021 16:00
Vushtrria
43
43 17
Samadrexha
17
25 Shtator 2021 17:00
Jusuf Gërvalla
23
23 33
Ferizaj
33
25 Shtator 2021 18:00
Istogu
29
29 28
Prishtina
28
26 Shtator 2021 13:30
Vëllaznimi
41
41 17
Drita
17
26 Shtator 2021 18:00
Vjosa
22
22 37
Kastrioti
37
Game Day: 3
1 Tetor 2021 17:00
Kastrioti
25
25 34
Vushtrria
34
2 Tetor 2021 13:00
Ulpiana
32
32 41
Jusuf Gërvalla
41
2 Tetor 2021 14:30
Prishtina
47
47 19
Vëllaznimi
19
2 Tetor 2021 19:00
Ferizaj
28
28 37
Istogu
37
3 Tetor 2021 16:00
Drita
8
8 31
Vjosa
31
Shtime
3 Tetor 2021 16:30
Samadrexha
32
32 35
Shqiponja
35
Game Day: 4
Shani Nushi | 9 Tetor 2021 14:00
Shqiponja
25
25 24
Jusuf Gërvalla
24
Shani Nushi | 9 Tetor 2021 17:00
Vëllaznimi
33
33 43
Ferizaj
43
Palestra e Qytetit Istog | 9 Tetor 2021 18:00
Istogu
40
40 20
Ulpiana
20
Palestra Samadrexhë | 10 Tetor 2021 13:00
Vushtrria
74
74 16
Drita
16
Palestra Samadrexhë | 10 Tetor 2021 16:30
Samadrexha
29
29 29
Kastrioti
29
Palestra e qytetit Shtime | 10 Tetor 2021 18:00
Vjosa
15
15 36
Prishtina
36
Game Day: 5
16 Tetor 2021 13:30
Ferizaj
38
38 24
Vjosa
24
18 Tetor 2021 12:30
Ulpiana
22
22 25
Vëllaznimi
25
Bill Clinton | 21 Tetor 2021 18:30
Kastrioti
36
36 26
Shqiponja
26
Game Day: 6
Shani Nushi | 23 Tetor 2021 16:30
Vëllaznimi
27
27 29
Jusuf Gërvalla
29
Palestra e qytetit Shtime | 23 Tetor 2021 18:00
Vjosa
28
28 23
Ulpiana
23
Shani Nushi | 24 Tetor 2021 14:00
Shqiponja
20
20 34
Istogu
34
Bill Clinton | 25 Tetor 2021 16:00
Kastrioti
51
51 19
Drita
19
Game Day: 5
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Tetor 2021 19:30
Prishtina
31
31 25
Vushtrria
25
Palestra e qytetit Deçan | 27 Tetor 2021 18:30
Jusuf Gërvalla
18
18 38
Istogu
38
Game Day: 7
Bill Clinton | 30 Tetor 2021 15:00
Ulpiana
17
17 40
Vushtrria
40
Palestra e qytetit Deçan | 30 Tetor 2021 16:00
Jusuf Gërvalla
23
23 16
Vjosa
16
Palestra Universum Bardhosh | 30 Tetor 2021 17:30
Prishtina
40
40 27
Kastrioti
27
Palestra e Qytetit Istog | 30 Tetor 2021 18:00
Istogu
43
43 21
Vëllaznimi
21
Shani Nushi | 31 Tetor 2021 15:30
Drita
19
19 58
Shqiponja
58
Bill Clinton | 31 Tetor 2021 16:00
Ferizaj
45
45 36
Samadrexha
36
Game Day: 6
Palestra Samadrexhë | 2 Nëntor 2021 19:00
Samadrexha
25
25 32
Prishtina
32
Jeton Terstena "TOTA" | 3 Nëntor 2021 18:00
Vushtrria
34
34 29
Ferizaj
29
Game Day: 8
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Nëntor 2021 15:30
Drita
14
14 53
Prishtina
53
Bill Clinton | 6 Nëntor 2021 16:00
Kastrioti
30
30 34
Ferizaj
34
Jeton Terstena "TOTA" | 6 Nëntor 2021 17:00
Vushtrria
46
46 28
Jusuf Gërvalla
28
Palestra e qytetit Shtime | 6 Nëntor 2021 19:00
Vjosa
12
12 37
Istogu
37
Palestra Samadrexhë | 6 Nëntor 2021 19:00
Samadrexha
28
28 30
Ulpiana
30
Shani Nushi | 7 Nëntor 2021 14:00
Shqiponja
38
38 32
Vëllaznimi
32
Game Day: 9
Bill Clinton | 12 Nëntor 2021 17:00
Ferizaj
34
34 24
Drita
24
Shani Nushi | 13 Nëntor 2021 14:00
Vëllaznimi
27
27 29
Vjosa
29
Bill Clinton | 13 Nëntor 2021 15:00
Ulpiana
28
28 30
Kastrioti
30
Palestra e qytetit Deçan | 13 Nëntor 2021 16:00
Jusuf Gërvalla
25
25 23
Samadrexha
23
Palestra e Qytetit Istog | 13 Nëntor 2021 18:00
Istogu
31
31 16
Vushtrria
16
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 17 Nëntor 2021 19:00
Prishtina
34
34 18
Shqiponja
18
Game Day: 10
Palestra Samadrexhë | 20 Nëntor 2021 15:00
Kastrioti
44
44 33
Jusuf Gërvalla
33
Shani Nushi | 20 Nëntor 2021 15:30
Shqiponja
28
28 24
Vjosa
24
Jeton Terstena "TOTA" | 20 Nëntor 2021 17:00
Vushtrria
39
39 26
Vëllaznimi
26
Palestra Samadrexhë | 20 Nëntor 2021 19:00
Samadrexha
18
18 31
Istogu
31
Bashkim Selishta | 21 Nëntor 2021 12:30
Drita
21
21 34
Ulpiana
34
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Nëntor 2021 18:30
Prishtina
34
34 27
Ferizaj
27
Game Day: 11
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 26 Nëntor 2021 19:30
Ulpiana
13
13 38
Prishtina
38
Bill Clinton | 27 Nëntor 2021 17:00
Ferizaj
38
38 33
Shqiponja
33
27 Nëntor 2021 18:00
Vjosa
20
20 40
Vushtrria
40
Palestra e Qytetit Istog | 27 Nëntor 2021 18:00
Istogu
46
46 23
Kastrioti
23
Palestra e qytetit Deçan | 29 Nëntor 2021 15:00
Jusuf Gërvalla
58
58 22
Drita
22
Shani Nushi | 4 Dhjetor 2021 18:00
Vëllaznimi
28
28 24
Samadrexha
24
Game Day: 12
Shani Nushi | 12 Shkurt 2022 14:00
Shqiponja
21
21 41
Vushtrria
41
Palestra e qytetit Deçan | 12 Shkurt 2022 15:30
Jusuf Gërvalla
19
19 33
Prishtina
33
Palestra e qytetit Shtime | 12 Shkurt 2022 17:00
Vjosa
18
18 26
Samadrexha
26
Bill Clinton | 12 Shkurt 2022 17:00
Ulpiana
30
30 38
Ferizaj
38
Bashkim Selishta | 13 Shkurt 2022 14:30
Istogu
52
52 9
Drita
9
Game Day: 13
Bill Clinton | 19 Shkurt 2022 14:30
Kastrioti
26
26 17
Vjosa
17
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 19 Shkurt 2022 18:00
Prishtina
29
29 35
Istogu
35
Bashkim Selishta | 20 Shkurt 2022 12:30
Drita
21
21 40
Vëllaznimi
40
Palestra e qytetit Shtime | 20 Shkurt 2022 14:30
Ulpiana
26
26 32
Shqiponja
32
Bill Clinton | 20 Shkurt 2022 14:30
Ferizaj
40
40 32
Jusuf Gërvalla
32
Palestra Samadrexhë | 20 Shkurt 2022 16:00
Samadrexha
23
23 44
Vushtrria
44
Game Day: 14
Shani Nushi | 26 Shkurt 2022 16:00
Vëllaznimi
18
18 38
Prishtina
38
Palestra e Qytetit Istog | 26 Shkurt 2022 16:00
Istogu
32
32 31
Ferizaj
31
Palestra e qytetit Deçan | 26 Shkurt 2022 17:00
Jusuf Gërvalla
30
30 22
Ulpiana
22
Bashkim Selishta | 27 Shkurt 2022 14:30
Vjosa
28
28 15
Drita
15
Shani Nushi | 27 Shkurt 2022 15:30
Shqiponja
23
23 21
Samadrexha
21
Jeton Terstena "TOTA" | 27 Shkurt 2022 17:00
Vushtrria
33
33 31
Kastrioti
31
Game Day: 15
Palestra e qytetit Deçan | 5 Mars 2022 16:00
Jusuf Gërvalla
24
24 27
Shqiponja
27
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Mars 2022 16:00
Prishtina
40
40 8
Vjosa
8
Bill Clinton | 5 Mars 2022 18:00
Kastrioti
35
35 32
Samadrexha
32
Bashkim Selishta | 6 Mars 2022 13:30
Drita
17
17 62
Vushtrria
62
Bill Clinton | 6 Mars 2022 17:00
Ferizaj
41
41 28
Vëllaznimi
28
Game Day: 16
Shani Nushi | 12 Mars 2022 14:00
Shqiponja
37
37 39
Kastrioti
39
Jeton Terstena "TOTA" | 12 Mars 2022 17:00
Vushtrria
24
24 27
Prishtina
27
Shani Nushi | 12 Mars 2022 17:30
Vëllaznimi
37
37 26
Ulpiana
26
Palestra e qytetit Shtime | 12 Mars 2022 18:30
Vjosa
14
14 33
Ferizaj
33
Bashkim Selishta | 13 Mars 2022 13:30
Samadrexha
32
32 18
Drita
18
Palestra e Qytetit Istog | 13 Mars 2022 18:00
Istogu
30
30 20
Jusuf Gërvalla
20
Game Day: 17
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 19 Mars 2022 15:00
Prishtina
35
35 13
Samadrexha
13
19 Mars 2022 16:30
Ulpiana
37
37 25
Vjosa
25
Palestra e qytetit Deçan | 19 Mars 2022 17:00
Jusuf Gërvalla
21
21 26
Vëllaznimi
26
Palestra e Qytetit Istog | 19 Mars 2022 18:00
Istogu
44
44 23
Shqiponja
23
Bill Clinton | 19 Mars 2022 18:00
Ferizaj
42
42 32
Vushtrria
32
Bashkim Selishta | 20 Mars 2022 13:30
Drita
27
27 38
Kastrioti
38
Game Day: 18
Shani Nushi | 26 Mars 2022 14:00
Vëllaznimi
19
19 37
Istogu
37
Jeton Terstena "TOTA" | 26 Mars 2022 17:00
Vushtrria
36
36 19
Ulpiana
19
Palestra Samadrexhë | 26 Mars 2022 17:30
Samadrexha
20
20 28
Ferizaj
28
Palestra e qytetit Shtime | 26 Mars 2022 18:30
Vjosa
30
30 36
Jusuf Gërvalla
36
Shani Nushi | 27 Mars 2022 13:30
Shqiponja
40
40 16
Drita
16
Bill Clinton | 27 Mars 2022 18:00
Kastrioti
20
20 31
Prishtina
31
Game Day: 19
Bill Clinton | 1 Prill 2022 16:30
Ulpiana
27
27 31
Samadrexha
31
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Prill 2022 14:00
Prishtina
53
53 12
Drita
12
Palestra e qytetit Deçan | 2 Prill 2022 17:00
Jusuf Gërvalla
27
27 47
Vushtrria
47
Bill Clinton | 2 Prill 2022 17:00
Ferizaj
42
42 24
Kastrioti
24
Palestra e Qytetit Istog | 2 Prill 2022 17:30
Istogu
49
49 15
Vjosa
15
Shani Nushi | 3 Prill 2022 14:30
Vëllaznimi
32
32 32
Shqiponja
32
Game Day: 20
Shani Nushi | 6 Prill 2022 14:30
Shqiponja
23
23 46
Prishtina
46
Palestra Samadrexhë | 6 Prill 2022 17:30
Samadrexha
34
34 29
Jusuf Gërvalla
29
Bill Clinton | 7 Prill 2022 17:00
Kastrioti
38
38 30
Ulpiana
30
Bashkim Selishta | 7 Prill 2022 17:30
Drita
27
27 48
Ferizaj
48
Jeton Terstena "TOTA" | 7 Prill 2022 17:30
Vushtrria
24
24 34
Istogu
34
Palestra e qytetit Shtime | 7 Prill 2022 17:30
Vjosa
22
22 32
Vëllaznimi
32
Game Day: 21
Bill Clinton | 9 Prill 2022 13:30
Ulpiana
41
41 26
Drita
26
Bill Clinton | 9 Prill 2022 17:30
Ferizaj
37
37 23
Prishtina
23
Palestra e Qytetit Istog | 9 Prill 2022 19:30
Istogu
28
28 16
Samadrexha
16
Shani Nushi | 10 Prill 2022 14:00
Vëllaznimi
31
31 52
Vushtrria
52
Palestra e qytetit Deçan | 10 Prill 2022 17:00
Jusuf Gërvalla
28
28 32
Kastrioti
32
Palestra e qytetit Shtime | 10 Prill 2022 17:30
Vjosa
26
26 35
Shqiponja
35
Game Day: 12
Bill Clinton | 14 Prill 2022 17:00
Vëllaznimi
25
25 36
Kastrioti
36
Game Day: 22
Shani Nushi | 16 Prill 2022 14:00
Shqiponja
34
34 48
Ferizaj
48
Bashkim Selishta | 16 Prill 2022 15:30
Drita
26
26 38
Jusuf Gërvalla
38
Jeton Terstena "TOTA" | 16 Prill 2022 16:30
Vushtrria
48
48 22
Vjosa
22
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 16 Prill 2022 17:30
Prishtina
48
48 14
Ulpiana
14
Bill Clinton | 17 Prill 2022 15:00
Kastrioti
26
26 33
Istogu
33
Palestra Samadrexhë | 25 Prill 2022 17:30
Samadrexha
21
21 23
Vëllaznimi
23
Game Day: 5
Palestra Samadrexhë |
Drita
19
19 44
Samadrexha
44
Game Day: 15
Ulpiana
24
24 38
Istogu
38
Top golëshënuesit
# Player GP G
1
KHF Shqiponja
21 221
2
KHF Vëllaznimi
21 188
3
KHF Drita
20 176
4
KHF Vushtrria
21 174
5
KHF Samadrexha
22 163
6
KHF Jusuf Gërvalla
21 161
7
KHF Ulpiana
22 154
8
KHF Istogu
17 149
9
KHF Vushtrria
20 148
10
KHF Kastrioti
21 143
11
KHF Istogu
21 143
12
KHF Ulpiana
22 141
13
KHF Vëllaznimi
22 139
14
KHF Vjosa
21 136
15
KHF Ferizaj
18 131
16
KHF Vushtrria
18 126
17
KHF Vushtrria
22 124
18
KHF Kastrioti
22 122
19
KHF Ferizaj
19 121
20
KHF Shqiponja
KHF Ulpiana
21 119
21
KHF Prishtina
20 116
22
KHF Prishtina
21 113
23
KHF Vushtrria
21 113
24
KHF Prishtina
19 103
25
KHF Kastrioti
20 102
26
KHF Jusuf Gërvalla
22 101
27
KHF Jusuf Gërvalla
21 100
28
KHF Jusuf Gërvalla
13 97
29
KHF Vjosa
21 96
30
KHF Istogu
19 96
31
KHF Ferizaj
20 95
32
KHF Shqiponja
19 95
33 21 92
34
KHF Kastrioti
16 91
35
KHF Istogu
19 90
36
KHF Prishtina
18 90
37
KHF Samadrexha
9 88
38
KHF Prishtina
19 83
39
KHF Jusuf Gërvalla
19 78
40
KHF Samadrexha
20 77
41
KHF Ferizaj
20 75
42
KHF Prishtina
16 72
43
KHF Ulpiana
21 72
44
KHF Istogu
14 70
45
KHF Samadrexha
18 69
46
KHF Prishtina
20 68
47
KHF Ferizaj
9 67
48
KHF Shqiponja
16 66
49
KHF Vushtrria
18 66
50
KHF Drita
19 64
51
KHF Drita
16 64
52
KHF Prishtina
14 63
53
KHF Vushtrria
20 63
54
KHF Ferizaj
12 61
55
KHF Istogu
16 59
56 8 59
57
KHF Vëllaznimi
20 58
58
KHF Kastrioti
18 56
59
KHF Vëllaznimi
18 56
60
KHF Shqiponja
17 55
61 9 54
62
KHF Vjosa
15 54
63
KHF Kastrioti
14 53
64
KHF Shqiponja
17 53
65
KHF Vëllaznimi
18 52
66
KHF Shqiponja
KHF Vëllaznimi
14 52
67
KHF Vjosa
14 51
68
KHF Ferizaj
7 51
69
KHF Kastrioti
19 50
70
KHF Samadrexha
11 50
71
KHF Shqiponja
12 49
72
KHF Shqiponja
14 47
73
KHF Drita
18 43
74
KHF Vëllaznimi
16 39
75
KHF Ferizaj
14 35
76
KHF Ulpiana
9 35
77
KHF Vushtrria
8 35
78
KHF Kastrioti
11 34
79
KHF Vjosa
12 33
80
KHF Samadrexha
8 33
81
KHF Jusuf Gërvalla
8 32
82
KHF Samadrexha
10 30
83
KHF Prishtina
7 27
84
KHF Shqiponja
11 25
85
KHF Vjosa
8 25
86
KHF Ferizaj
10 24
87 4 24
88
KHF Samadrexha
12 22
89
KHF Ferizaj
6 21
90
KHF Vushtrria
12 21
91
KHF Ferizaj
9 19
92
KHF Prishtina
7 19
93
KHF Vjosa
11 19
94
KHF Vjosa
8 18
95
KHF Vjosa
6 18
96
KHF Jusuf Gërvalla
7 17
97
KHF Kastrioti
10 17
98
KHF Ulpiana
8 17
99
KHF Samadrexha
7 17
100
KHF Drita
4 16
101
KHF Ferizaj
5 16
102
KHF Shqiponja
6 16
103
KHF Drita
9 15
104
KHF Prishtina
2 15
105
KHF Istogu
3 14
106
KHF Prishtina
4 14
107
KHF Shqiponja
3 14
108
KHF Ulpiana
7 13
109 4 13
110
KHF Kastrioti
6 12
111
KHF Ferizaj
5 11
112
KHF Jusuf Gërvalla
8 10
113
KHF Jusuf Gërvalla
7 10
114
KHF Samadrexha
6 10
115
KHF Shqiponja
2 10
116
KHF Jusuf Gërvalla
4 9
117
KHF Vjosa
5 9
118
KHF Istogu
4 8
119
KHF Samadrexha
6 8
120
KHF Vëllaznimi
2 8
121 1 8
122
KHF Drita
4 7
123
KHF Ferizaj
5 7
124
KHF Istogu
2 7
125
KHF Kastrioti
1 7
126
KHF Prishtina
1 7
127
KHF Samadrexha
3 7
128
KHF Ferizaj
1 6
129
KHF Kastrioti
5 6
130
KHF Prishtina
2 6
131
KHF Ulpiana
4 6
132
KHF Istogu
2 5
133
KHF Shqiponja
3 5
134
KHF Vushtrria
2 5
135
KHF Shqiponja
KHF Vëllaznimi
4 5
136
KHF Drita
2 4
137
KHF Kastrioti
3 4
138
KHF Kastrioti
1 4
139
KHF Ulpiana
2 4
140
KHF Ulpiana
3 4
141
KHF Vushtrria
3 4
142
KHF Vëllaznimi
3 4
143
KHF Drita
2 4
144
KHF Drita
1 3
145
KHF Ferizaj
1 3
146
KHF Vëllaznimi
3 3
147
KHF Vjosa
3 3
148
KHF Vjosa
2 3
149
KHF Ferizaj
2 2
150
KHF Istogu
1 2
151
KHF Kastrioti
1 2
152
KHF Samadrexha
1 2
153
KHF Ulpiana
1 2
154
KHF Drita
1 1
155
KHF Drita
1 1
156
KHF Istogu
1 1
157
KHF Istogu
1 1
158
KHF Kastrioti
1 1
159
KHF Shqiponja
1 1
160
KHF Shqiponja
1 1
161
KHF Vëllaznimi
1 1
162 1 1
163
KHF Drita
1 1
164
KHF Vëllaznimi
1 1
165
KHF Drita
1 1
166
KHF Prishtina
1 1
167
KHF Istogu
1 1
168
KHF Istogu
1 1
2 minuta
# Player GP 2min
1
KHF Shqiponja
15 27
2
KHF Drita
12 19
3
KHF Kastrioti
13 19
4
KHF Kastrioti
12 19
5
KHF Ulpiana
11 18
6
KHF Ulpiana
14 17
7
KHF Jusuf Gërvalla
11 17
8
KHF Kastrioti
13 17
9
KHF Samadrexha
10 17
10
KHF Shqiponja
10 17
11
KHF Shqiponja
9 16
12
KHF Drita
12 15
13
KHF Kastrioti
10 14
14
KHF Ulpiana
10 14
15
KHF Samadrexha
12 14
16
KHF Jusuf Gërvalla
11 13
17
KHF Vushtrria
9 13
18
KHF Vëllaznimi
9 12
19
KHF Vëllaznimi
9 12
20
KHF Vushtrria
7 12
21
KHF Prishtina
9 12
22
KHF Ferizaj
8 12
23
KHF Jusuf Gërvalla
6 11
24
KHF Prishtina
7 11
25
KHF Vëllaznimi
7 11
26
KHF Vushtrria
9 11
27
KHF Istogu
9 10
28
KHF Drita
6 9
29
KHF Drita
7 9
30
KHF Ferizaj
5 9
31
KHF Jusuf Gërvalla
8 9
32
KHF Jusuf Gërvalla
7 9
33
KHF Vushtrria
8 9
34
KHF Shqiponja
8 9
35
KHF Vjosa
5 9
36
KHF Istogu
7 9
37 7 8
38
KHF Prishtina
7 8
39
KHF Shqiponja
7 8
40
KHF Vjosa
7 8
41
KHF Kastrioti
6 7
42
KHF Samadrexha
6 7
43
KHF Shqiponja
6 7
44
KHF Ulpiana
6 7
45
KHF Ulpiana
6 7
46
KHF Vushtrria
7 7
47
KHF Vushtrria
6 7
48
KHF Samadrexha
5 7
49
KHF Ferizaj
5 6
50
KHF Jusuf Gërvalla
6 6
51
KHF Jusuf Gërvalla
5 6
52
KHF Ulpiana
5 6
53
KHF Samadrexha
5 6
54
KHF Shqiponja
4 6
55
KHF Vëllaznimi
6 6
56
KHF Vjosa
5 6
57
KHF Vjosa
6 6
58
KHF Prishtina
6 6
59
KHF Ferizaj
5 5
60
KHF Istogu
5 5
61
KHF Jusuf Gërvalla
5 5
62
KHF Kastrioti
5 5
63
KHF Ulpiana
4 5
64
KHF Ulpiana
4 5
65
KHF Vëllaznimi
5 5
66
KHF Shqiponja
KHF Vëllaznimi
4 5
67
KHF Ferizaj
3 4
68
KHF Ferizaj
4 4
69
KHF Ferizaj
4 4
70
KHF Kastrioti
3 4
71
KHF Kastrioti
2 4
72
KHF Ulpiana
3 4
73
KHF Prishtina
4 4
74
KHF Prishtina
4 4
75
KHF Prishtina
3 4
76
KHF Samadrexha
3 4
77
KHF Samadrexha
4 4
78
KHF Vjosa
3 4
79
KHF Vjosa
3 4
80
KHF Vushtrria
4 4
81
KHF Drita
3 3
82
KHF Istogu
3 3
83
KHF Istogu
2 3
84
KHF Kastrioti
2 3
85
KHF Ferizaj
3 3
86
KHF Samadrexha
3 3
87
KHF Samadrexha
3 3
88
KHF Vëllaznimi
3 3
89
KHF Vëllaznimi
3 3
90
KHF Vëllaznimi
1 3
91
KHF Drita
3 3
92
KHF Istogu
1 2
93
KHF Jusuf Gërvalla
2 2
94
KHF Jusuf Gërvalla
2 2
95
KHF Kastrioti
2 2
96
KHF Kastrioti
2 2
97
KHF Ferizaj
2 2
98
KHF Prishtina
2 2
99
KHF Samadrexha
2 2
100
KHF Shqiponja
1 2
101
KHF Shqiponja
1 2
102
KHF Ulpiana
2 2
103
KHF Shqiponja
2 2
104
KHF Vjosa
2 2
105
KHF Vjosa
2 2
106
KHF Vushtrria
1 2
107
KHF Vushtrria
2 2
108
KHF Vëllaznimi
2 2
109
KHF Drita
2 2
110 2 2
111
KHF Drita
1 1
112
KHF Drita
1 1
113
KHF Drita
1 1
114
KHF Ferizaj
1 1
115
KHF Ferizaj
1 1
116
KHF Ferizaj
1 1
117 1 1
118 1 1
119
KHF Jusuf Gërvalla
1 1
120
KHF Kastrioti
1 1
121
KHF Kastrioti
1 1
122
KHF Prishtina
1 1
123
KHF Prishtina
1 1
124
KHF Samadrexha
1 1
125
KHF Samadrexha
1 1
126
KHF Samadrexha
1 1
127
KHF Vëllaznimi
1 1
128
KHF Shqiponja
1 1
129
KHF Vushtrria
1 1
130
KHF Drita
1 1
131
KHF Vëllaznimi
1 1
132
KHF Drita
1 1
133 1 1
Kartona të kuq
# Player GP RC
1
KHF Vëllaznimi
2 2
2
KHF Samadrexha
1 1
3
KHF Vjosa
1 1