Match details

> Faza grupore > Game Day: 19
2 Prill 2022 14:00
F F F F F
H H H H H
Prishtina 27 53
Drita 7 12
Full Time
Match details
KHF Prishtina
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Eduarta Kurteshi 5 0 0 0 0
Qëndresa Berisha 1 0 0 0 0
Shkurta Mehmeti 6 0 0 0 0
Fijona Krasniqi 3 0 0 0 0
Melike Ipci 15 0 0 0 0
Ivana Bojovic 0 0 0 0 0
Alma Nivokazi 3 0 0 0 0
Simone Gnaraba Keite 0 0 0 0 0
Elona Hyseni 2 1 0 0 0
Elsa Kongjelli 13 0 0 0 0
Ermira Berisha 5 0 0 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Rinesa Uka 0 0 0 0 0
Teninke Kaba 0 0 0 0 0
KHF Drita
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Erza Shabiu 0 0 0 0 0
Albesë Dauti 3 0 0 0 0
Fata Limani 0 0 0 0 0
Renesa Korbi 0 1 0 0 0
Nikita Hzseini 7 1 1 0 0
Elë Jerlija 0 0 0 0 0
Jetë Jerliu 2 0 0 0 0
Head to Head
Kupa e Kosovës (F) - 2021-2022 Eliminatore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 18 Nëntor 2021 19:00
Prishtina
46
46 26
Drita
26
competition logo
competition logo
Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Nëntor 2021 15:30
Drita
14
14 53
Prishtina
53
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave – 2020-2021 Faza grupore
10 Prill 2021 15:30
Drita
23
23 42
Prishtina
42
competition logo
competition logo
Superliga e Femrave – 2020-2021 Faza grupore
5 Dhjetor 2020 13:30
Prishtina
40
40 14
Drita
14