Match details

26 Shkurt 2022
14:30
KHF Vëllaznimi (u18)
H H H H F
12
12 37
KHF Prishtina (u18)
F H F F H
37
4-13
Full Time
Head to Head
Liga e Kadeteve (F) - 2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 2 Tetor 2021 12:30
Prishtina
37
37 11
Vëllaznimi
11
competition logo
competition logo
Liga e Kadeteve (F) - 2020-2021 Faza grupore
7 Mars 2021 13:00
Vëllaznimi
18
18 32
Prishtina
32
competition logo
competition logo
Liga e Kadeteve (F) - 2020-2021 Faza grupore
18 Nëntor 2020 15:10
Prishtina
29
29 11
Vëllaznimi
11