Gjeorgjisë i është dorëzuar kupa e kampionit në IHF Trophy për zonën evropiane.

Gjeorgjianët e rinj (U18) kanë shkëlqyer në katër ndeshjet e luajtura në Prishtinë dhe kanë siguruar kualifikimin në fazën interkontinentale.
Kupën e kampionit, kapitenit të Gjeorgjisë U18 ia dorëzuan presidenti i FHK-së, Eugen Saraçini dhe përfaqësuesi i IHF-së, Martin Gjeding.
Federata e Hendbollit e Kosovës uron Gjeorgjinë U18 për suksesin e arritur dhe i dëshiron suksese në fazën interkontinentale.

Lajme tjera