Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Grumbullimi i radhës i Kombëtares U18

Menjëherë të dielën fillon grumbullimi i radhës i Kombëtares U18 të Kosovës në hendboll. Është ky grumbullimi i tretë i kësaj gjenerate, ndërsa do të mbahet në Prishtinë.
Për të dielën e të hënën janë planifikuar katër stërvitje, që do të zhvillohen nën urdhrat e selektorit Bujar Qerimi.
Selektori Qerimi është shumë i kënaqur me punën që është bërë në dy grumbullimet e para si dhe me zhvillimin e lojtarëve të rinj.
Për grumbullimin e tretë lista është zvogëluar në 20 lojtarë.
Më vonë këtë muaj Kombëtarja U18 merr pjesë në një turne ndërkombëtar në Belgjikë, ndërsa në janar i ka kualifikimet për Evropian.

Lista preliminare e Kombëtares U18

 EmriMbiemriKlubi
1AmarMuqolliKH Besa Famgas
2BilallMazrekajKH Deçani
3DiolenAjvaziKH Kastrioti
4DrenGashiKH Dukagjini
5DurimTallaKH Llapi
6EdonisHajraKH Besa Famgas
7EltonHysenajKH Deçani
8EminentDobrajKH Deçani
9ErionBajramajKH Prishtina
10ErisBeqiriKH Trepça
11EtnikBajokuKH Llapi
12GranitKadiriKH Rahoveci
13IlirIstrefajKH Besa Famgas
14IsufKadrijajKH Deçani
15LumXhemajliKH Prishtina
16OlsiMulajKH Besa Famgas
17OltKabashiKH Besa Famgas
18OltBajramiKH Deçani
19PerparimKuçiKH Deçani
20XhaferAlimusajKH Deçani

Lajme tjera