Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kastrioti luan në Azerbajxhan nëse e kalon Graçanicën e Bosnjës

Kastrioti i Ferizajt ka mësuar kundërshtarin e mundshëm në raundin e dytë të Kupës Evropiane. Kastrioti në fakt e fillon garimin në raundin e parë dhe në fundjavë luan me Graçanicën e Bosnjë-Hercegovinës. Është vendosur që dy ndeshjet të luhen në Bosnjë.

Nëse Kastrioti e kalon Graçanicën, atëherë në raundin e dytë të Kupës Evropiane luan me skuadrën nga Azerbajxhani, Baki.
Ndeshjet e raundit të dytë luhen në fund të tetorit dhe fillim të nëntorit.

Lajme tjera