Lëvizje të shumta në afatin kalimtar të dimrit

Prej 15 deri më 22 janar ishte i hapur afati kalimtar dimëror për hendbollistë dhe hendbolliste. Të drejtën e ndryshimit të skuadrës e kishin lojtarët dhe lojtaret që ishin pa kontrata dhe ata me fletëlëshim nga klubi. Dhe këtë të drejtë e kanë shfrytëzuar numër i konsiderueshëm i hendbollistëve dhe hendbollisteve.

Te hendbollistet, janë katër kërkesa për kalim te Prishtina, nga dy për kalim te Shqiponja, Drita dhe Ferizaj si dhe nga një te Kastrioti, KEK-u, Ulpiana e Prizreni. Pesë kërkesa janë për kalim të hendbollistëve te KH Prishtina, nga dy te Kastrioti, Prizreni, Samadrexha dhe Rahoveci si dhe nga një te Trepça, Vushtrria, Deçani, Llapi, Zhegra e Ulpiana. Janë edhe nëntë kërkesa për regjistrim të dyfishtë si dhe katër kërkesa për huazim. Tani më skuadrave u lejohet angazhimi vetëm i lojtarëve që vijnë nga klube të vendeve tjera. Ata mund të regjistrohen deri më 28 shkurt.

Kërkesat për regjistrim nga klubi në klub
nrLojtariNga KlubiNë klubin
1Davidovic SaskaHC Anagenissisi Arta GrackaKHF Prishtina
2Diellza MalokuKHF IstoguKHF Prishtina
3Donjeta ÇekajKHF Jusuf GërvallaKHF Prishtina
4Florentina PreniqiKHF VushtrriaKHF Prishtina
5Eliza FrokajKHF VëllaznimiKHF SHqiponja
6Flamure VokshiKHF DritaKHF Shqiponja
7Bleona RexhepiKHF UlpianaKHF Drita
8Alketa BaftijariKHF PrishtinaKHF Drita
9Bjondina RamabajaKHF DritaKHF Ferizaj
10Mimoza SefediniKHF PrishtinaKHF Ferizaj
11Ermira BerishaKHF FerizajKHF Kastrioti
12Sofije ShainajKHF DukagjiniKHF KEK-u
13Gentiana HakajKHF IstoguKHF Ulpiana
14Burgju ArapiKHF ShqiponjaKHF Prizreni
Kërkesat për regjistrim nga klubi në klub
nrEmir mbiemringa klubiNë klubin
1Hamdi SalihuKH PrizreniKH Kastrioti
2Qendrim IbrahimiKH PrizreniKH Kastrioti
3Kushtrim KastratiKH DrenicaKH Prishtina
4Vlerson ZherkaKH PrizreniKH Prishtina
5Erdon JahiuKH DritaKH Prishtina
6Art IbrahimiKH DritaKH Prishtina
7Fatlum BatatinaKH DrenicaKH Prishtina
8Shpetim MehmetiKH DrenicaKH Trepça
9Erblin QerimiKH VjosaKH Prizreni
10Isa ZeqaKH VjosaKH Prizreni
11Ylber BeqiriKH TrepçaKH Vushtrria
12Arion TanushiKH PrizreniKH Deçani
13Besmir KusariKH VëllaznimiKH Rahoveci
14Leonard CulaKH VëllaznimiKH Rahoveci
15Adnan MusaKH VushtrriaKH Samadrexha
16Flamur  MusaKH VushtrriaKH Samadrexha
17Rifat VisokaKH PrishtinaKH Llapi
18Ylli SllamnikuKH DritaKH Zhegra
19Valon SaliuKH PrishtinaKH Ulpiana
Kërkesa për regjistrim të dyfishtë
Emir mbiemringa klubiNë klubinnga datader më
1Alketa BaftijariKHF DritaKHF Ulpiana22.1.202130.6.2021
2Gresa GashiKHF VjosaKHF Prizen22.1.202130.6.2021
3Sofije ShainajKHF KEK-uKHF Dukagjini22.1.202130.6.2021
5Erdon JahiuKH PrishtinaKH Drita22.1.202130.6.2021
6Art IbrahimiKH PrishtinaKH Drita22.1.202130.6.2021
7Mali LuzhaKH VëllaznimiKH Rahoveci15.1.202130.6.2021
8Qlirim RamaKH VëllaznimiKH Rahoveci15.1.202130.6.2021
9Halim MiftariKH VushtrriaKH KEK-u22.1.202130.6.2021
10Rilind EminiKH VushtrriaKH KEK-u22.1.202130.6.2021
Kërkesë për huazim
Emir mbiemringa klubiNë klubinnga datader më
1Ermal DukajKH Besa FamgasKH Vëllaznimi3.1.202130.6.2021
2Besian AbaziKH PrishtinaKH Llapi22.1.202130.6.2021
3Ardit TafilajKH Besa FamgasKH Prizreni3.1.202130.6.2021
4Elion VokshiKH Besa FamgasKH Prizreni3.1.202130.6.2021

Lajme tjera