Ndërron jetë legjenda e sportit të Kosovës

Kosova mbetet edhe pa një sportist të madh! Ndërroi jetë Sheqer Shllaku, i cili ka qenë prej portierëve më të mirë në periudhë e viteve të 60-ta e 70-ta. Ai ndërroi jetën më moshën 80 – vjeçare, varrimi i të cilit bëhet sot në orët e pasdites (16.47).

Shllaku ka qenë yll i hendbollit në periudhën e tij dhe konsiderohet prej portierëve më të mirë, në fakt edhe kryetari i parë i Shoqatës së Artistëve Figurativ ‘Shaf Zef Kolombi’ në Ferizaj’. Vdekja e tij lë një zbrazëti për sportin tonë në përgjithësi. Ai dha shumë për hendbollin dhe në përgjithësi sportin në veçantë edhe për artin.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Federata e Hendbollit e Kosovës

House of Sport

Kati II nr. 15
Agim Ramadani nr.253
10000 Prishtina
Kosova

Tel: +383 38 248 759

Për ne

Garat

Përfaqësueset

Shoqatat

© Copyright - Kosova Handball Federation

Made in Kosova