Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Nënshkruhet memorandumi i FHK-së me MKRS-në

Është nënshkruar sot memorandumi i bashkëpunimit me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Memorandumi është nënshkruar në kabinetin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku.

Në emër të Federatës së Hendbollit të Kosovës memorandumin e ka nënshkruar presidenti Eugen Saraçini, ndërsa në emër të MKRS-së, ministri Çeku.
Përmes memorandumit përcaktohet përkrahja financiare e MKRS-së për Federatën e Hendbollit të Kosovës për vitin 2021.

Sipas ministrit Çeku federatat do të marrin përkrahje shtesë pos asaj që parashikohet në memorandum.
Pos FHK-së të premten memorandumet i kanë nënshkruar edhe tetë federata tjera sportive si dhe Komiteti Olimpik i Kosovës.

Memorandumi është nënshkruar në bazë të kategorizimit të sporteve.

Lajme tjera