Nesër Kuvendi i Punës i FHK-së

Të enjten (nesër) mbahet Kuvendi i rregullt i Punës i Federatës së Hendbollit të Kosovës. Kuvendi mbahet nga ora 17:00 në ambienetet e Hotel Internacional Prishtina.
FHK-ja ka bërë të gjitha përgatitjet për Kuvend, që është i hapur edhe për palë të tjera të interesit, duke përfshirë edhe gazetarët.
Në Kuvend do të diskutohen dhe do të miratohen raporte të ndryshme për punën njëvjeçare të FHK-së.

Lajme tjera