Njomaket fillojnë garën në Ferizaj

Në fundjavë fillon kampionati i Kosovës në hendboll për fatose, përkatësisht për njomake. Gara fillon për Grupin A, ndërsa ndeshjet do të zhvillohen në Ferizaj.
Të shtunën është xhiroja e parë dhe e dytë.
Ferizaj – KEK-u (10:00), Kastrioti – Prishtina (10:45), Vjosa – Ulpiana (11:30) janë ndeshjet e xhiros së parë. Ndërkohë më pas zhvillohen ndeshjet e xhiros së dytë: KEK-u – Ulpiana (12:15), Prishtina – Vjosa (13:00), Ferizaj – Kastrioti (13:45).

Lajme tjera