Përfaqësuesja e femrave – u17

Lajmet e fundit

Kombëtarja U17 e hendbollisteve (kadetet) dhe Kombëtarja U19 (junioret) kanë mësuar kundërshtarët me të cilët …

W17 European Championship: 2019, Lignano

Faza grupore
3 Gusht 2019 - 14:00
Czech Republic
39
18
Kosova
4 Gusht 2019 - 14:00
Kosova
17
41
Turkey
5 Gusht 2019 - 16:00
Kosova
18
25
Israel
8 Gusht 2019 - 14:00
Iceland
27
19
Kosova
Vendi 9-10
10 Gusht 2019 - 11:00
Kosova
28
35
Azerbaijan
Përfaqësuesja

W17 European Championship: 2017, Shkup

Faza grupore
31 Korrik 2017 - 19:00
Iceland
25
26
Kosova
1 Gusht 2017 - 19:00
Kosova
22
35
Slovenia
2 Gusht 2017 - 13:00
Israel
29
26
Kosova
4 Gusht 2017 - 17:00
Bulgaria
41
30
Kosova
6 Gusht 2017 - 13:00
Faroe Islands
38
31
Kosova
Përfaqësuesja
# Player GP G
1
Sara Rexhepi
5 41
2
Rina Rexhepi
5 33
3
Hana Hot
5 28
4
Arrita Kursani
5 14
5
Fatjona Rexhaj
5 7
6
Bleona Abdullahu
5 6
7
Edona Radoniqi
5 3
8
Donita Kasumi
5 3
9
Loreta Berisha
5 0
10
Alberina Halitaj
5 0
11
Blerta Ahmetxhekaj
5 0
12
Puhiza Gashi
5 0
13
Blerina Kabashi
5 0
14
Blerta Halimaj
5 0
15
Drilona Rexhaj
5 0
16
Leunita Gashi
5 0