Sopjani: Jemi ekipi më luftarak

Me lojë të mirë është shquar edhe Luljeta Sopjani. Ajo realizoi golin për barazimin 21:21, në minutën e 59-të.

“Me lojën e sontme kemi treguar që jemi ekipi më luftarak dhe nuk dorëzohemi asnjëherë pavarësisht rrethanave. Synimi i vetëm ka qenë fitorja, andaj sot e dëshmuam më së miri dëshirën që kishim për fitore.

Pavarësisht nënvlersimeve, ne kemi treguar se kështu luftohet për ngjyrat e ekipit”, ka thënë Sopjani.

Lajme tjera