Sukses tjetër i Kombëtares së Kosovës, shpallet më e mira e vitit 2021

Kombëtarja e Kosovës në hendboll është shpallur më e mira e vitit 2021 në Kosovë në konkurrencë të meshkujve.
Kombëtarja jonë është shpallur më e mira në ceremoninë “Laureatët 2021” që të enjten mbrëma e ka mbajtur Komiteti Olimpik i Kosovës.
Kombëtarja jonë vitin e kaluar kishte një fitore historike dhe një barazim me Rumaninë. Ka pasur edhe rezultate tjera që ia kanë siguruar çmimin kryesor në Kosovë sa i takon ekipeve kombëtare.

Lajme tjera