Të hënën hapet mini afati kalimtar

Mini afati kalimtar për hendbollist dhe hendbolliste këtë vit nis nga data 15 janar dhe zgjat deri më 22 janar 2018, vendim ky i marrun nga Bordi i FHK-së nga mbledhja e fundit të FHK-së mbajtur më 19 dhjetor 2017. Të drejtë regjistrimi kanë hendbollistët dhe hendbollistet të cilët nuk kanë kontrata me klube apo kanë fletëlëshimin konform Rregullores mbi regjistrimin e klubeve, lojtarëve dhe transferimi i tyre.

Pas përfundimit të mini afatit kalimtar nuk ka më kalime nga klubi në klub përveç lojtarëve që vijnë nga shtetet e jashtme te cilët aplikimet mund ti dorëzojnë deri me 28 shkurt 2017.

Lajme tjera