U mbajt Kuvendi i Punës i FHK-së

Të premten është mbajtur Kuvendi i Jashtëzakonshëm i Punës i Federatës së Hendbollit të Kosovës. Kuvendi është mbajtur “online”, ndërsa morën pjesë shumica e delegatëve.

Pika kryesore e punimeve të Kuvendit ishte harmonizimi dhe plotësimi i Statutit të FHK-së me udhëzimet administrative të MKRS-së për sportin. Kjo pikë është aprovuar nga kuvendarët.

Është aprovuar edhe Rregullorja për punën e Kuvendit si dhe procesverbali nga Kuvendi i kaluar i punës i FHK-së.

Lajme tjera