U mbajt Kuvendi i Punës

Të enjten pasdite në ambientin e Sheshit 21 në Prishtinë është mbajtur Kuvendi i Rregullt i Punës i Federatës së Hendbollit të Kosovës.

Me pjesëmarrjen e shumicës së delegatëve, në Kuvend janë miratuar të gjitha pesë pikat e rendit të ditës dhe poashtu është bërë planprogrami financiar dhe i punës. Ka patur diskutime lidhur me raportin e punës, që është miratuar me sygjerimet e dhëna.

Lajme tjera