U mbajt seminari për trajnerë

Dr Enver Tahiraj duke ligjeruar

Të dielën në Sheshin 21 është mbajtur seminari për trajnerë në prag të edicionit të ri të garave në hendbollin kosovar. Me një fjalë rasti të pranishmit i ka përshëndetur presidenti i FHK-së, Eugen Saraçini.

Për trajnerët ka ligjëruar Dr. Enver Tahiraj, trajner kondicional i Kombëtares së Kosovës.
Ai ka ligjëruar për rikuperimin si formë të përgatitjes fizike dhe po ashtu për dopingun në hendboll.

Lajme tjera