Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vëzhguesit e procesmbajtësit njoftohen për mënyrën digjitale të mbajtës së të dhënave

Vëzhgues-kontrolluesit dhe procesmbajtësit e hendbollit janë njoftuar të dielën me mënyrën digjitale të mbajtës së procesit të ndeshjes dhe të dhënave të tjera. Prej fillimit të edicionit të ri të dhënat e ndeshjeve do të mbahen në mënyrë digjitale, ndërsa për këtë të dielën është mbajtur seminar në Prishtinë. Seminarin e ka organizuar Federata e Hendbollit e Kosovës në kuadër të përgatitjeve për kampionatin e ri, 2022/2023. Digjitalizimi i të dhënave vlerësohet me shumë rëndësi për hendbollin kosovar në përgjithësi.

Lajme tjera