Yll Muqolli: Ndjenjë fantastike

Yll Muqolli është prej lojtarëve të rinj që kanë dhënë kontribut në suksesin e Besa Famgas. Ylli ka mbuluar njërin krah dhe është shquar me efikasitet. Ai po shndërrohet në bartës të lojës në ekipin pejan.
“Është ndjenjë fantastike. Po shpresoj që të vazhdoj kjo formë e imja. Gjithçka shkoi shumë mirë. Synojmë kupën e më pas më shumë sukses në Evropë”, ka thënë Yll Muqolli pasi Besa me fitore ndaj Prishtinës siguroi titullin e tetë rresht.

Lajme tjera