Match details

19 Shkurt 2022
19:00
KH Llapi
H F H H H
31
31 43
KH Prishtina
F F F F B
43
17-18
Full Time
Head to Head
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 24 Nëntor 2021 19:30
Prishtina
39
39 20
Llapi
20
Kupa e Kosovës (M) - 2021-2022 Eliminatore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 18 Nëntor 2021 17:00
Prishtina
35
35 26
Llapi
26
Kupa e Kosovës (M) - 2020-2021 Eliminatore
23 Dhjetor 2020 17:30
Prishtina
36
36 24
Llapi
24
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve - 2020-2021 Faza grupore
2 Dhjetor 2020 17:00
Llapi
30
30 38
Prishtina
38
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve - 2020-2021 Faza grupore
10 Tetor 2020 17:30
Prishtina
51
51 24
Llapi
24